Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава

...
Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазливо, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.

Телец
Изглежда Вашите проблеми са доста по-сериозни, в сравнение с си мислите. С една бегла целувка по бузата и с думичката „ извинявай” тук май няма да минете. Ще се наложи да вземете по-решителни и съществени ограничения. Днес е извънредно подобаващ ден за общо обсъждане. И дори за начало на използването на това, за което сте се споразумели, или имате общо мнение.

Близнаци
Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални компликации. Може да Ви стане ясно, че на настоящето Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то - взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде великодушен на забавни срещи и евентуално ще имате опция за запознанство с доста симпатични хора. Не би трябвало да форсирате събитията, се ограничете единствено с почтен флирт.

Рак
Днес е по-добре да се погрижите не за своята прелест, а за удобството на своя тоалет. Събитията през този ден ще се подредят по този начин, че ще се прави оценка не Вашата грациозност, а издръжливостта Ви и готовността да преодолявате разнообразни трудности.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекарвате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
Не се опасявайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате по какъв начин ще се развие в бъдеще днешната обстановка, изключително в случай че всичко върви по този начин прелестно, само че не се задълбочавайте в своите прекарвания! Дълбоките страсти, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната обстановка по нищо не наподобява на това, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто чудесно.

Везни
Денят е обвързван с финансови загуби, неудачни действия и вложения. Склонни сте да харчите повече, в сравнение с можете да си позволите, а предстоящите приходи ще се бавят, тъй че ситуацията може да бъде несъмнено като нежелано. От позиция на работата, денят не е неприятен. Възможни са забавни настоятелен оферти и срещи с хора, които са заинтересувани от съдействие с Вас. Втората половина на деня ще е обвързвана с сантиментални прекарвания. През това време може да се зародят нови увлечения, а не е изключено и да се възродят остарели привързаности. Стабилните двойки ще прекарат деня доста прелестно.

Скорпион
Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура

Стрелец
През този ден ще бъдете склонни към практичност. Възможно е да Ви се прииска да удовлетворите своите не дребни потребности за нещо, да благоустроите бита си или да си напълните портмонето. Но каквото и да вършиме, ще се наложи да се ръководите освен от своите стремежи, само че и от здравия разсъдък или служебните си отговорности. Вечерта ще Ви донесе нови ползи и ще Ви накара да се откажете от несъразмерната суровост, взискателност и етикеция. Неформалните другарски връзки ще Ви примамват с огромна мощ. Не изменяйте на задачите, които сте си сложили, и всичко ще бъде наред.

Козирог
Известни сте с това, че постоянно изпробвате нещо ново, а също и с това, че постоянно можете да уговорите който си желаете да се причисли към Вас. Затова когато се отказвате от оферти, на които нормално не бихте устояли, не се учудвайте, че Вашите другари Ви гледат обезпокоени. Всъщност не би трябвало да се безпокоят, тъй като това е краткотрайна потиснатост. Няколко планети, настроени практично и отговорно, се грижат да отстраняват неприятностите от Вас. Поне за няколко дни. След това още веднъж ще се откажете сами със себе си.

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР