Овен Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения.

...
Овен Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 март

Овен
Вгледайте се през днешния ден в едно от най-близките си връзки. За хората е изцяло естествено да се отдалечават един от различен, само че е допустимо да не осъзнавате, по какъв начин бързо отслабва това другарство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не по този начин забавно, както сте очаквали, или близостта сред Вас и другия човек към този момент не е такава, каквато е била по-рано? Направете промяна на своите упования и си дайте сметка, че в случай че и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е пристигнало време за един прям диалог.

Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Днес ще Ви се даде опция, да полирате малко своя публичен имидж. Това, несъмнено, ще стане, в случай че сте подготвени да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова затопляне? Ако сте гъвкави и сте подготвени на всичко, то сте подготвени за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя рискован дух, с цел да придобиете нов опит и нови чувства. Около Вас кръжат сили на високо ниво. Те ще Ви ободрят и ще Ви избавят от непотребното напрежение.

Рак
Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето предпочитание да се обзаведете с тази по този начин мечтана „ джаджа” или да се отдадете на „ магазинотерапия” през днешния ден ще одобри необятен обсег, и по тази причина стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по комерсиалната улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в непознатата действителност. Денят е прекрасен за медитация и прозрения. Отношенията в фамилията и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( вероятно - и настроението) ще Ви донесе триумф във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето ентусиазъм.

Лъв
Дори и да си имате обичан човек, това напълно не значи, че нямате право дори и да гледате представителите на противоположния пол. Не Ви ли се коства, че прекомерно рано си надявате було? Никой и в никакъв случай не би трябвало да Ви забрани, да пообщувате с втората половинка на Ваша другарка, да вземем за пример. Разговор и взор напълно не са невярност...

Дева
В продължение на доста години сте развивали у себе си неповторим гений: придобили сте дарба да решавате всички въпроси в своя изгода. Днес, с помощта на това умеене ще Ви извърнат внимание хора, на които постоянно сте желали да вършиме усещане – в професионален или сантиментален смисъл. Дайте си тип че не знаете че Ви следят, и продължавайте да действате в собствен дух. Наблюдателите Ви сами ще се извърнат към Вас, когато настъпи нужния миг и когато имате повече свободно време.

Везни
Дори и да не Ви се желае, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия обичан човек. Неразбираемото отвращение да извършите това, ще Ви пречи извънредно доста, само че Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази непредвидена преграда, тъй като другояче в следствие може да зародят разнообразни компликации.

Скорпион
Днес звездите Ви поучават да поиграете на охлюв или костенурка, да се скриете в своята черупка и да не се показвате от нея под никакъв претекст. През този ден сте прекомерно нежни и раними, с цел да подлагате своето тяло и най-много душата си, под ударите. А тях може да ги нанесе който му е комфортно, а Вашия обичан човек - преди всичко.

Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня.

Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Риби
Вашите другари през днешния ден ще считат, че са на ясно по какъв начин би трябвало да постъпите в такава или онакава обстановка в персоналния си живот. Не е зле да изслушате техните препоръки, само че пък не е добре да ги следвате безусловно. В последна сметка се отнася за Вашия персонален живот и окончателното решение би трябвало да си бъде Ваше.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР