Овен В живота Ви ще стане интересно събитие, което може

...
Овен В живота Ви ще стане интересно събитие, което може
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 октомври: Много проблеми и ядове чакат 3 зодии

Овен
В живота Ви ще стане забавно събитие, което може да постави началото на редица значими и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате поради, че не постоянно ще успявате да държите обстановката под надзор. Бъдете подготвени да се доверите и на различен човек - да вземем за пример на остарял другар или благонадежден сътрудник. Ще имате куп благоприятни условия да намерите уместно приложение на своите изключителни благоприятни условия и гении. Не се опасявайте да експериментирате: неуспехи в новите инициативи са малко евентуални. Още повече, че денят е неимоверно подобаващ за сантиментални самопризнания.

Телец
Това е напълно явно, само че може да се повтори още един път: над връзките би трябвало да се работи. Възможно е и да знаете това, само че едни от най-важните за Вас връзки, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към оня човек, който съгласно Вас не Ви дава това, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, напоследък единствено давате, а и Вие сте заслужили някакви старания от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, откакто Вие я изпуснете....

Близнаци
Ще имате сполучлив ден, в случай че деянията не непримиримост, а еластичност. Много ще Ви е нужно умеенето да се договаряте, изключително в случай че имате планувани настоятелен срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, само че да се вслушате в събеседника и да му вършиме предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и дори наложително. Няма да Ви бъде мъчно да угодите на околните си, както и да кажете тъкмо това, което желаят да чуят, или да оправите връзките, в които напоследък е имало пукнатини. Само че освен това надали ще си изясните, какво в действителност желаете, и от това ще се почувствате не напълно удобно...

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да Ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който Ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще Ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на Вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният Ви живот може внезапно да тръгне „ заобиколно” около Вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.

Дева
Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли. Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.

Везни
Денят ще бъде много под напрежение. Ще се скапват връзките Ви с деловите сътрудници и ще се наложи да търсите нови, защото по никакъв метод няма да можете да отложите реализацията на набелязаните проекти. Преговорите ще вървят мъчно и надали ще имате опция да държите на своето. Възможни са финансови компликации. В същото време прочувственият декор на знака е постоянен, и представителите му ще запазят положителното си въодушевление и оптимизъм. Увереността в личните сили освен ще Ви помогне да преодолеете компликациите, само че и да се „ обзаведете” с нови запознанства. Не форсирайте развиването на събитията, а проявявайте самодейност единствено когато това е фактически належащо.

Скорпион
Днес ще се вълнувате съществено за своя обичан човек, тъй като неговото държание ще бъде в действителност непредсказуемо за Вас. Впрочем, не е належащо да се боите за неговото здраве и живот: той е възрастен и разумен човек и просто няма да разреши да му се случи нещо, което би му навредило.

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Просто тъй като всички към Вас губят мозъка си, напълно не значи, че и Вие би трябвало да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки миг ще се продъни, поемете въздух, а по-късно деликатно се вгледайте в обстановката. Напълно евентуално е да си дадете сметка, че нещата напълно не са толкоз безнадеждни, колкото се пробват да я показват близките. Щом хладнокръвието Ви спечелва, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.

Водолей
Голямо ще бъде желанието на Вашия обичан човек през днешния ден да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и на никое място да не Ви пуска. Няма да е доста елементарно да извършите тази молба, само че очевидно си коства да опитате.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И почтено казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР