Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато

...
Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 септември: 3 зодии ще минат през ада днес

Овен
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордеeте от обстоятелството, че сте израснали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че поради него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Телец
Много неща Ви се получават по-добре от на другите, само че това напълно не значи, че би трябвало да вирите нос. Старайте се да не демонстрирате своето предимство, не давайте на заобикалящите непотребни мотиви за злоба, и не будете у недроброжелателите съпернически дух. Денят е удобен, а от това би трябвало да се възползвате, с цел да решите фактически значими за Вас въпроси. Бъдете деликатни, в случай че се занимавате с контактни типове спорт или физическа работа, изискваща присъединяване на сътрудник: в случай че не разчитате на своите сили, може да нанесете някому контузия. Едва ли у Вас ще зародят проблеми със здравето, само че неодобрение от външността Ви е прекомерно допустимо. И това е забавно: Идеалният подарък за всяка зодия е…- четете на jenata.blitz.bg.
Близнаци
Това е денят, в който ще срещнете родствена душа. Най-сетне някой ще може да Ви разбере и да Ви оцени по достолепие! Просто тъй като проблемите на този някой доста си наподобяват с Вашите. Ако желаете с Вашата половинка да си наподобявате като с огледално отражение, можете да завържете по- близки връзки. Само че удоволствието от такива връзки може да бъде много подозрително.

Рак
През този ден може да започнете да реализирате и най-смелите си професионални проекти. Ако сте задоволително действени и напористи, може да извършите първата си крачка към покачване в службата, или най-малко да си завоювате известност на заслужаващ доверие помощник. От позиция на персоналните връзки денят ще бъде забавен, изключително в случай че неотдавна сте прекъснали сантиментални връзки и в този момент желаете да ги възстановите. В тази сфера през днешния ден доминират позитивните трендове.

Лъв
Не можете да обясните нито на себе си, нито на другите, тъй като обичате този човек. Но ето, обичате го! Днес ще разберете това изключително ясно. Впрочем, хората споделят, че в случай че можете да кажете „ за какво” и „ защо” - това не е обич. Така че не си заслужава толкоз да се задълбочавате. Просто обичайте!

Дева
За този ден най-важното е, да вършиме всичко с лекост и да говорите, без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи наслаждение, демонстрира, че е вярно. Ако ли нещата стоят „ напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това деяние. Може би, без него може някак си да минете?...

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво ще си мисли за Вас необятната общност, а и за Вашия обичан човек. Каквото и да си мисли тя, основно за Вас ще бъде неговото благополучие, а останалото, спрямо това ще се окаже просто някаква дреболия., за която няма даже да желаете да мислите.

Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...

Стрелец
И през днешния ден, както нормално, имате планина от проекти за идващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде точно по този начин, както сте го предвиждали, само че няма да е напълно просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните ограничения, в сравнение с да деянията несъобразителност. Не е ли по този начин?

Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.

Водолей
Отношенията Ви с деловите сътрудници се оказват доста неравномерно. Шефовете Ви са доста удовлетворени от Вас, само че за сътрудниците Ви не може да се каже същото. Постигнатото провокира злоба, недоброжелателите се засилват и доста от взаимните ви планове са под опасност от срив. Днес би трябвало да сте прекомерно внимателни при избора на настоятелен сътрудници. За този ден звездите Ви дават обещание поддръжка от родственици и другари. Не са изключени съществени различия с обичания човек.

Риби
В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, сбирка от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще си дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР