Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се

...
Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 февруари: Четири от зодиите ще преживеят пълен провал

Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.

Телец
Ако в този ден почувствате в душата си студ, бързичко си организирайте едно престояване пред камината. Може и да не запалите огън и дори е по- добре, да не го вършиме, само че сантименталната конюнктура ще предизвика многообещаващо предложение, а и горящи дърва е рисково да се оставят

Близнаци
Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.

Рак
Като цяло денят не е напълно сполучлив от делова позиция, и по тази причина бъдете подготвени за финансови загуби, само че пък за продължение на от дълго време стартирани работи е доста перспективен. Знайте, че в случай че се захванете с нещо, което е кардинално ново, има възможност да се сблъскате със съществени компликации. Важните договаряния водете по телефона: при персонални контакти елементарно ще се съгласите на условия, които освен не Ви харесват, само че и не са преференциални. Пътуванията ще са удачни, само че и доста уморителни. Ако се постанова да пътувате дълго време, потърсете си приятна компания, тъй като в противоположен случай ще се почувствате подтиснати.

Лъв
Днешният ден може да Ви донесе не неприятна педагогическа процедура. Той ще бъде удобен за предаване на познания на младото потомство, изключително за образованието на децата на непознат език. Само не се престаравайте и не се опитвайте да напъхате едновременно в главата им всичко, което знаете, другояче рискувате да престанете да се разбирате изобщо..

Дева
Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!

Везни
Ако през днешния ден Ви се приискат любовни завършения, разгледайте своя телефонен справочник на мобилния. Само че деликатно, с цел да не се получи по този начин, че да пропуснете някого! Навярно все ще се откри някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на сантиментална среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не би трябвало да Ви обвързва и не би трябвало да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион
Забелязвате това, което не виждат другите хора. Проблемите и техните решения, дълбокия смисъл, тънките подмятания – чувството е, че имате същинска заложба да се вглеждате в самата същина на нещата. Общувайте с хората, които Ви обкръжават, колкото се може повече, и се постарайте деликатно и търпеливо да им покажете това, което Вие виждате. За каквото и да става дума, посветете останалите в своите открития, преди да преминете в дейни дейности.

Стрелец
Някой от Вашите познати е излязал от нерви, с помощта на нещо, което сте споделили без всякаквя подлост, и дори на смешка. По-полека. По нехайство сте обидили другар. Несъмнено ще Ви елементарни, само че за какво да рискувате? Помислете, преди да кажете нещо, па въпреки и за секунда. И си представете, по какъв начин бигте се почувствали Вие на негово място.

Козирог
Възможността Ви да действате целенасочено, ще се възпламени до края на деня. При това опцията да не допуснете никаква неточност, не е чак толкоз огромна. Ако сте родени през втората декада на своя зодиакален знак, би трябвало да се пазите от претоварване и от неправилни дейности. Втората половина на деня дава обещание да бъде по-хармонична за Вас. През това време елементарно ще контактувате освен с приятелите, само че и с деловите си сътрудници, като ще съумявате леко и красиво да оформяте своите истински мисли.Не е изключено приемане на уведомление от различен град или чужбина. Може да бъде възобновена електронна кореспонденция.

Водолей
Учете се от непознатите неточности, като освен това се стремите да не допускате свои лични. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, в случай че бъдете съществени, настойчиви, и в действителност мъдри. Бъдете подготвени да простите на своите врагове, а също и на другари, отказали Ви помощ във значим миг. Когато действате независимо, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде обвързван със възникване на ново възприятие - мощно, спорно, трудно, и по едно и също време с това - без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на релативно успокоение.

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР