Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще

...
Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще
Коментари Харесай

Вижте какво ни вещаят звездите днес

Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с обичания човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.

Телец
За каквито и да било съществени инициативи, денят не е подобаващ. Телците са в безгрижно въодушевление и да се захващат с това, което надали ще съумеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, само че те няма да са толкоз обилни,че да скапват настроението Ви. Добре минават всевъзможни развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате присъединяване. Може да поканите на посетители сътрудници и другари: спонтанна колекция би минала доста радостно. Романтично настроените Телци няма да изтърван опцията да пофлиртуват, само че надали ще стартират дълготрайни връзки през този ден.

Близнаци
През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от усеща, която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна тирада. Не крещете прекомерно ужасно – несъмнено, че са отговорни пред Вас, само че няма за какво да усложнявате нещата. Напълно задоволително е, умерено да обясните на провинилия се член на фамилията, какво и по какъв начин би трябвало да се направи.

Рак
Отлично ще прекарате времето си, бавно довеждайки до край разнообразните задания, занимавайки се с решение на несложни организационни въпроси и споразумяване на дребни недоразумения, зародили сред познати. Възможни са не неприятни хрумвания, реализацията на които ще изисква разноски. Посъветвайте се с околните си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е ненадейно посещаване на посетители, непланирани срещи и спонтанни тържества.

Лъв
Вашите остарели и правилни другари желаят довечера да прекарате времето с тях. За страдание на Вас ще Ви се желае да приемете друго, доста примамливо предложение в безусловно нова и забавна компания. Единственият метод да убиете с един изстрел два заека е, да си отделите повече време и сили, с цел да съумеете и тук и там. Ще съумеете ли да се справите с това? Разбира се! Нима има място за подозрение?

Дева
Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!

Везни
Това, което ще Ви нервира през този ден е, че Вашият обичан човек ще бъде малко муден. Вие непрекъснато ще се стараете да го накарате да форсира темпото, да побърза, само че всичко това ще се окаже неефикасно и по тази причина просто не хабете време и сили. Постарайте се, да се помирите с неговoто движение...

Скорпион
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хората, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително институция или необятна мрежа от услуги.

Стрелец
Денят е доста подобаващ за занимания, изискващи внимание, самообладание и старание. Не разчитайте, че ще съумеете да пристигнете поставените цели в къси периоди - ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите връзки ще се подреждат на пръв взор хармонично, само че не очаквайте от своите сътрудници безгранична лоялност, с цел да не се разочаровате. Денят е обвързван със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са по този начин мимолетни, както би Ви се желало да мислите, а зародилите се през този ден благосклонности бързо ще прераснат в съществено възприятие.

Козирог
Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.

Водолей
Ако търсите ентусиазъм, обърнете внимание на това, което нормално Ви разочарова. Звучи парадоксално, само че това може да се окаже добра концепция. Ако нещо Ви нервира, значи има сериозна причина. Намерете тази причина, и ще намерите решение на комплицирания проблем, който в този момент стои пред Вас. Новите хрумвания се раждат от остарели обстановка, тъй че в случай че се поразгледате и се поровите задоволително добре, за себе си ще преоткриете цялостен нов свят....

Риби
Как се обръщате към обичания човек? Две-три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят много ласкави производни! Днес е най-подходящият ден за опити от сходен жанр. Опитайте!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР