Овен През този ден трябва внимателно да се вслушвате във

...
Овен През този ден трябва внимателно да се вслушвате във
Коментари Харесай

Вижте как започва месецът за 12-те зодии

Овен
През този ден би трябвало деликатно да се вслушвате във всичко, което Ви споделя Вашия обичан човек. Може би по тази причина, че да ви бъде и по-късно, е редно да му отговорите, когато Ви попита, за какво сте постъпили по този начин, а не както Ви е съветвал В последна сметка,дали ще постъпвате съгласно съвета му или не, си е персонално Ваша работа...

Телец
Днес в хода на събитията ще станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Днес ще съумеете идеално да организирате общуването си с другите хора. От какво се оплакват Вашите другари? Колкото и необичайно да звучи това, непотребната организираност може да нарани техните усеща. Възможно е да разговаряте за персонални работи с прекомерно формален звук. Разбира се, в нещо сте прави и Вашите другари би трябвало да се радват, че по този начин съществено подхождате към общуването. Но може би би трябвало да добавите в своя глас малко мекост?...

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарасналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
Днес просто по този начин от нищото ще се появи чудесна вест, която Ви визира и то освен Вас, а и Вашите родственици и другари. Очакват Ви нови запознанства, радостни новини и сантиментални събития. Освен това ще вземете присъединяване в разпространение на хубавата вест. Заредете се с позитивна сила и си запазете малко за черни дни. Сега стартирате да разбирате обстановката, в която сте се оказали изцяло, а това е прелестно. Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно.

Дева
За този ден най-важното е, да вършиме всичко с лекост и да говорите, без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи наслаждение, демонстрира, че е вярно. Ако ли нещата стоят „ напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това деяние. Може би, без него може някак си да минете?... И това е забавно: Безкрайно прецизен хороскоп за октомври, 3 зодии ги чакат големи проблеми след 10-ти! - четете на jenata.blitz.bg.
Везни
Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витаете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и крепко да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.

Скорпион
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Стрелец
Дълго ще спорите през днешния ден със своя обичан човек на някакви метафизичен тематики, и надали ще дойдете до някакво компромисно решение. Важното е, разногласието да не прерасне в чупене на съдове и изясняване на връзките. Темата просто няма да си заслужава, да се изпокарате.

Козирог
Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.

Водолей
Днес, както в никакъв случай до в този момент, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови чувства, нова музика, просвета, кино, филм или ядене. Новите усещания ще Ви оказват помощ да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови хрумвания. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали опция да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо неизмеримо. Намерете източника на техните претекстове и действия, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на напълно нов път.

Риби
Постарайте се да не допускате спорове сред персоналното си „ Аз” и да преодолеете компликациите в общуването както на работата, по този начин и с обичания човек, членовете на фамилията и децата. В професионалната си активност бъдете по-внимателни и не забравяйте, че не би трябвало да нарушавате обещанията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР