Овен През този ден ще си намерите брат по разум.

...
Овен През този ден ще си намерите брат по разум.
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 август: Тежки изпитания чакат 2 зодии днес

Овен
През този ден ще си намерите брат по разсъдък. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и усеща също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и забавно – сякаш се познавате от самото си раждане. Може би ориста Ви в действителност е такава...

Телец
Понякога старите неприятни привички може да съсипят живота ви. Това може да бъде пушене, податливост към ненужни конфликти с обичания чове, и кой знае какво още. Това са неприятните навици, с които би трябвало да се разделите допустимо най-бързо.
Или най-малко да започнете да се пробвате да го вършиме. За да измененията привичните си порядки, е нужно време, предпочитание и доста сили, и Вие чудесно го знаете. Имате всичко належащо, и по тази причина: напред!

Близнаци
Струва Ви се, че можете да постигнете всяка сложена цел, само че за жалост този оптимизъм е лишен от учредения. Бъдете подготвени за поява на спънки по Вашия път, и не разчитайте, че шанса ще бъде с Вас през целия ден.
Ако разчитате на личните си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, само че с представителите на другите генерации не постоянно намирате общ език.
Ако сте влюбени, ще изпитате наслаждение от общуването, единствено в случай че отложите разискването на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на дребните наслади и търсете източник на положителни страсти във всичко, което Ви заобикаля.

Рак
Губите своята убеденост в личните сили, и в това няма нищо изумително: нещата Ви през този ден напълно няма да се подреждат безпрепятствено и елементарно.
Вашите действия изобщо няма да имат тези последици, на които разчитате. Във връзка с това може да се наложи да се извинявате, да се оправдавате и да оправяте позволени пропуски. Не забравяйте, че сте много чувствителни към рецензия, а през този ден тя ще бъде в обилие.
Недопустими са недомлъвки и неясноти в персоналните връзки. Всичко, което е въпреки и в известна степен двусмислено, ще бъде изтълкувано напълно погрешно. Вашите подмятания ще наподобяват обидни, а шегите – нетактични. Но пък сантименталните забележдки вероятно ще бъдат по усета на заобикалящите.

Лъв
Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници.
Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой.
Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.

Дева
Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли.
Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.

Везни
Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди.
Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион
Предчувствате събитията и нормално се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да извършите интелигентен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекомерно, не е изключено да се вслушате в своята превъзходно настроена вътрешен глас.
Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете обстановката в своя изгода.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности.
Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения.
Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Спадовете на настроението са едно, само че във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв безреден зигзаг. Ако това Ви се коства безумство, какво е за обкръжаващите Ви, които са привикнали да Ви виждат в умерено положение?...
Сег а сте склонни в припадък на афект да кажете неща, които в действителност не сте е имали желание да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко извън, което Ви нервира, успокойте се и потърсете повода за ставащото.

Водолей
Днес за вас ще е доста значимо мнението на Вашия обичан човек по отношение на това, какво и по какъв начин вършите. Даже и мнението му да се окаже неправилно, звездите Ви поучават въпреки всичко да се вслушате в него. Дори и в случай че единствено Ви накара да се замислите и още веднъж да прецените нещата...

Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си.
Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР