Овен През този ден много ще Ви се иска, да

...
Овен През този ден много ще Ви се иска, да
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Овен
През този ден доста ще Ви се желае, да извършите някаква забележка на своя обичан човек, да го насочите в правия път и изобщо да му обясните, че правият не е той, а Вие. Само че вероятността да стане това е доста дребна, а дори, почтено казано, надали ще се получи, тъй като думите Ви няма да се възприемат съответно.

Телец
За Вас денят е удобен. Има доста благоприятни условия, от които може да се възползвате и няма дефицит на отлични хрумвания. Това значи, че би трябвало се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е обикновено да Ви се стори мъчно, само че бързо ще се справите и ще получите първите позитивни резултати, и дори триумфи. Може да разширите кръга на обшуване. От делова позиция са потребни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в фамилията е висок и надали изводите Ви ще са подложени на подозрения, а проектите - на рецензия. Романтичните връзки, стартирани през този ден, ще са доста по-сериозни, в сравнение с очаквате.

Близнаци
Днес нещата Ви ще се придвижват постепенно, заради което напълно няма да може да приключите с тях, а това безпределно ще нервира Вашия обичан човек. Постарайте се някак да пооправите създалата се обстановка, другояче кавгате на празно място просто ще е неизбежна, а за момента тя напълно не Ви е нужна.

Рак
Благоприятен ден, с цел да се запознаете най-накрая с този представител на противоположния пол, който от от дълго време харесвате, само че по една или друга причина все не сте могли да се запознаете. Сега или в никакъв случай – ще бъде Вашето кредо за този незабравим ден.

Лъв
Още един ден, прекаран надалеч от света, и ще бъдете подготвени да заемете своето място на сцената, без значение от това, къде се намира тя и какво съставлява, започвайки от същинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки индивида, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква обстановка се пробвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви схванат.

Дева
Някой, който добре познавате и обичате, може да се обиди за това, което се каните да кажете. Може и да си помислите, че това е напълно безобидно нещо, само че думите Ви може да се окажат много по-сериозни, в сравнение с си мислите. По тази причина не е зле, да си държите езика. Постарайте се да не ранявате възприятията на приятелите, па въпреки и не преднамерено. Разбира се, те ще Ви простят, само че за какво да рискувате? Просто си помислете, по какъв начин бихте се чувствали на мястото на събеседника си. Ще съумеете да се справите с отрицателните трендове, в случай че съществено измененията своето държание. И не се опасявайте да експериментирате - нищо не е по този начин рисково, както Ви се коства.

Везни
Предвкусването на живота - това е добър метод да си поставите през днешния ден цел за смяна на живота към по-добро. Да се живее с сегашното постоянно е добре, само че тъкмо през днешния ден, оглеждайки се обратно, ще усетите голямо задоволство, радостно въодушевление и доза прозорливост. Възможно е да Ви се коства, че последните няколко месеца са били много посредствени, само че това напълно не е по този начин. Станали са съществени промени, които ще можете да оцените чяак в този момент. Времето Ви демонстрира тези хора, които сте създали част от живота си, в друга светлина.

Скорпион
На Скорпионите звездите настоятелно предлагат, да внимават за парите, документите и другите скъпи за тях предмети! Изглежда през днешния ден ще Ви бъде мъчно да попаднете вкъщи си – допустимо е това да бъде единствено разследване от проблеми с превоза, а може и да си загъбите ключа... Бъдете деликатни към всичко ставщо към Вас, тъй като Ващето недовиждане или нечия експедитивност, да Ви лишат освен от ключ...

Стрелец
Искате ли да оставите своя диря в този свят? Разбира се, че желаете! Може да получите опция да извършите нещо, което никой няма да остави без внимание, и по тази причина бъдете подготвени да действате незабавно, щом Ви се даде комфортен случай. Ако сте очаквали съвършен миг, с цел да предприемете сериозна крачка, то точно през днешния ден си заслужава да извършите това. Хората Ще Ви видят в напълно нова светлина!

Козирог
Сега небесата са в чудесно въодушевление – в такова, че желаят да оказват помощ на всеки от нас да откри идеалния сътрудник. Във Вашия случай това е изключително настоящо. Вселената има твърдото предпочитание да Ви помогне да си намерите не краткотраен, а непрекъснат сътрудник, който да не е просто подобаващ. Той би трябвало да бъде идеален. При всички положения ще намерят метод да Ви насочат, с цел да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей
Вашият обичан човек ще се окаже през този ден доста благонадежден. С него нито секунда няма да се страхувате, защото ще бъдете уверени, че нищо неприятно няма да Ви се случи. Впрочем, не би трябвало и прекомерно да се отпускате, защото след това изобщо няма да можете да минете без него.

Риби
Не е най-подходящия ден, с цел да спорите за усети. Може да се ъвлечете и в следствие да стане спор за нещо, което не е толкоз значимо за по-нататъшните ви връзки. Не си заслужава да рискувате своите общото бъдеще за такива дреболии. Отсъпете!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР