Овен Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте

...
Овен Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 септември: Тежки часове за 2 зодии

Овен
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте това, което са създали другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса поради груповите финансови средства или поради някакво завещание. В любовта избягвайте непотребната импулсивност и ината.

Телец
Благодарение на Вашето неизменност и старание, че съумеете да постигнете нарастване на приходите. Днес са евентуални и проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ нападнат” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В последна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка... Лесно завоювате благосклонности, само че не дооценявате хората, с които имате работа. За този ден илюзиите са задоволителни, само че скорошно отчаяние е неизбежно. И деликатно с покупките - през днешния ден ще купувате не тъкмо това, което Ви е нужно...

Близнаци
Ако от известно време воювате за връзките, то в този момент може да настъпи решаващия миг. Трудно е да се каже, за какво сред двама души нещо се трансформира, само че в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си надълбоко въздух и ще забележите, че се трансформират освен неща, свързани с Вашия сътрудник или дори динамичността на Вашата двойка, а най-много вътрешното Ви положение. Затова си дайте още един късмет, от който и двамата ще бъдете задоволени.

Рак
Смятате, че тайните са хубави единствено с едно – с тяхното откриване. Направо обожавате да ги разкривате, изключително в случай че истината, която с Ваша помощ изплува на повърхността, оказва съществено позитивно отношение на хода на събитията, имащи отношение към нея. Именно това и става в дадения миг, а на Вас Ви е безусловно безразлично, дали сте въвлечени в обстановката директно или индиректно.

Лъв
Има възможност Вашият обичан човек да Ви се обиди много съществено, защото ще сметне, че не му обръщате задоволително внимание. Колкото и да е парадоксално, той може и ревнивост да прояви! Постарайте се да отреагирате оперативно и съответно.

Дева
Не се хвърляйте от прекаленост в прекаленост. Последователността и готовността да се движите към задачата последователно, преодолявайки едно след друго трудностите, през днешния ден е доста значима. Колкото и съществени да са компликациите, не би трябвало да губите убеденост в себе си! Шансовете да постигнете триумф са доста огромни, само че просто би трябвало да удвоите напъните си. Денят е доста комплициран прочувствено и понякога ще бъдете подложени на неспокойствие и яд, а реакциите Ви на дребните недоразумения ще станат ненадейно и безпричинно мощни. Прекомерно ще увеличите вероятността за разправии с околните си.

Везни
Вървете по своя личен път. Винаги идва миг, когато би трябвало да решите, в какво вярвате, както и да го отделите от това, в което Ви се коства, че би трябвало да вярвате, или от това, какви мисли се пробват да Ви внушат обкръжаващите. Наличието на набор от персонални морални правила и стандарти - това е скъп инструмент, по тази причина поработете над развиването на личен. Няма да е толкоз елементарно, само че ще си заслужава.

Скорпион
Това е един от тези дни, в които с цялостна мощ можете да разгърнете прочувствената страна на своята натура. Освен това е прелестно време за креативен занимания, в които ще се потопите съгласно зова на сърцето си, а не по нужда. Вдъхновението и интуитивното схващане на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-хубавия проводник. Може и да Ви е мъчно да устоите пред съблазните и пред опциите да разнообразите своя живот. Денят също е прекрасен за цялостно разтоварване в уединение, или в компанията на близки хора. Отделете време за другарство с децата, с обичания човек и със старите другари.

Стрелец
През целия ден ще вършиме всичко допустимо, с цел да постигнете триумф, само че в края му в действителност ще бъдете удовлетворени от постигнатото. Няма такова предписание, съгласно което би трябвало да се заемете да се справяте с всички проблеми, както и да поставите всички дреболии по местата им. Не е нужно да изисквате от себе си прекомерно доста. В края на крайщата никой човек не е кадърен да твори чудеса. Спомнете си всичко, което е ставало през последните няколко седмици, и си помислете какво сте съумели да постигнете. Ще се учудите, какъв брой надалеч сте съумели да стигнете за напълно късо време.

Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. ьВпрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.

Риби
Днес Вашия обичан човек ще направи нещо толкоз ненадейно, че единствено ще можете да го гледате с големи учудени очи. Звездите доста желаят да имат вяра, че упоменатото нещо ще бъде за Вас извънредно прелестно, радостно и удовлетворяващо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР