Овен Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте

...
Овен Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 май: 3 зодии ще минат през ада днес

Овен
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте това, което са създали другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса поради груповите финансови средства или поради някакво завещание. В любовта избягвайте непотребната импулсивност и ината.

Телец
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да преодолее някакво притеснение по отношение на Вас, преди да се реши на някакво деяние, което в действителност ще е много почтено. Постарайте се да му помогнете да се разкрепости, ободрявайки го с думи или дейности – по този начин, както единствено Вие умеете.

Близнаци
Днес ще сте настроени на взаимоотношение с сътрудниците и околните хора. Вечерта добре ще преминат всевъзможни събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отсрочване на пътешестване или анулиране на командировка може да скапе настроението Ви. Бъдете деликатни през днешния ден със своето здраве, тъй като може да усетите обща уязвимост. Вечерта ще е подобаваща за образователна активност.

Рак
Раците през днешния ден сами ще коват своето благополучие. Но някои може да объркат формата и да се получи напълно не това, което би трябвало. Ръководете се при взимането на решения ( а днешните могат доста да повлияят на Вашия живот) и от възприятията, и от разсъдъка. Да се слага цялата отговорност единствено на единия от съставените елементи на тази двойка, е меко казано безразсъдно. Никое от тях не може да се оправи независимо!...

Лъв
Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът - като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приемете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предстои Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева
Не се опасявайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате по какъв начин ще се развие в бъдеще днешната обстановка, изключително в случай че всичко върви по този начин прелестно, само че не се задълбочавайте в своите прекарвания! Дълбоките страсти, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната обстановка по нищо не наподобява на това, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто чудесно.

Везни
Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
Очертава Ви се един уединен ден. Това, в действителност, има и своите прелести, тъй като може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя интелигентна брошура - няма да Ви бъде ненужно. Може да съумеете да извлечете от нея материал за някои диалози, с които да извършите усещане.

Стрелец
Бъдете подготвени, че през днешния ден пред Вас ще се изправят компликации от етичен темперамент. Възможно е, поради обичания си човек да се наложи да престъпите някои свои правила и убеждения. Или в противен случай - да извършите избор в тяхна изгода, само че в ущърб на любовта.

Козирог
Не се опитвайте през днешния ден да постигнете нещо недостижимо и нереално. Спомнете си за врабчето в ръката и забравете за жерава: през този ден той очевидно няма да бъде Вашата птица. Впрочем, все ще се пови някакъв дребен късмет да го хванете, само че за задачата би трябвало да сте безусловно уверени в своите сили.

Водолей
Готови сте да наречете нещата с същинските им имена, само че дали Вашият събеседник е подготвен да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с сходни обстановки, и надали ще се сдържате този път. Вашата принципност е доста скъпо качество, само че в този момент надали ще Ви донесе известност. Ако за Вас е значимо да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята приемливост, преди да решите какво тъкмо и по какъв метод би трябвало да кажете.

Риби
Днешният ден за Вас ще премине в непрекъснато придвижване и в търсене на нещо или някого. Може би на щастието? Благополучният излаз от това мероприятие напълно и изцяло ще зависи от това, ще показа ли Вашият обичан човек настроението Ви и ще стане ли Ваш сателит. Ако отговорът е „ да”, значи сте на кон!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР