Овен От гледна точка на личните отношения този ден е

...
Овен От гледна точка на личните отношения този ден е
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 юли: Три зодии ще се измъчат адски много днес

Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Телец
Да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации - това е основната Ви задача за този ден. Ако съумеете да се справите с това, въздействието на отрицателните трендове ще бъде минимално. За страдание е прекомерно евентуално през днешния ден да изневерите на нормалното си крепко мислене и да допуснете доста досадни неточности. Избягвайте спорове и разногласия с авторитетни хора. В противоположен случай рискувате да си осигурите съвсем всевластен зложелател. Възможно е да се разочаровате от човек, който дълго време сте харесвали, само че това не е неволя – скоро ще се породи благосклонност към по-достойна персона.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще му се желае, да прекарате дружно цялата вечер, което до някъде ще опонира на Вашите проекти. Ще се наложи някак да обедините персоналния си живот с това, което сте замислили за края на днешния ден, или пък да извършите някакъв различен компромис.

Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива инспекция или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контактът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, по какъв начин хората могат да постъпват по подобен метод и по какъв начин могат да мислят с сходни категории. Мълчаливото Ви неспокойствие ще засегне и Вашия обичан човек. Затова връзките ви през днешния ден умерено може да бъдат наречени безмълвно неразбирателство.

Дева
През този ден, паралелно със своята половинка, ще почувствате себе си в цялостна сигурност - нещо като в цитадела или като в танк. Вие няма и да можете да обясните за какво: като че ли всичко си е както преди и нищо не се е изменило. Само че възприятието ще бъде несъмнено и неопровержимо. Звездите предлагат, да се наслаждавате на момента.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Ако напоследък сте мислели за пренасяне, ремонт в дома си или да пристроите още една стая към, дома си, то през днешния ден ще стане просто невероятно да се съпротивлявате. Но преди да започнете да рушите стени, помислете както би трябвало за някои неща. Като начало помислете за разноските и за това, какво бихте създали, в случай че вдъхновението Ви за това, което сте намислили да вършиме, свърши още преди започването. Може би е по-добре, да отидете до магазина и да купите нова багра за стените.

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарасне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
Мислите, че през вчерашния ден всичко е било на съществено? И напълно не сте били склонни към усмивки, а да не приказваме за немарливост? Тогава затваряйте люковете, тъй като още нищо не сте видели. Вчерашният ден е бил просто подготовка. А в този момент изцяло сте готови да завладеете щурвала и да се хванете крепко за него, изключително в случай че сте уверени, че никой не би управлявал кораба в този момент по този начин, както Вие. Напред и хващайте щурвала!

Водолей
От дълго време Ви се желаят близки и доверителни връзки. Понякога всеки би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от на никое място. Сега е най-подходящото време да се огледате в близост си и да потърсите хора, чийто метод на мислене Ви е непосредствен. Защо не планирате нещо като игра на тенис или колекция на пица, с цел да укрепите зародилата посред ви връзка? Само ще се радвате на това, което ще се получи като резултата.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и извънредно ефикасни решения. У близките това ще провокира учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР