Овен Няма никакви съмнения в това, че в кръга на

...
Овен Няма никакви съмнения в това, че в кръга на
Коментари Харесай

Хороскопът за четвъртък: Денят няма да е никак приятен за една зодия и трябва да внимава

Овен
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Телец
Струва Ви се, че една ера на промени във Вашия персонален живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да стартира. Поне за през днешния ден е несъмнено. Затова в случай че не желаете през днешния ден да се побъркате от досада, измислете за себе си и за своя обичан човек някакво забавление. Нека това да бъде даже чупене на някоя и друга остаряла чаша... а след това се разходете до магазина за нови.

Близнаци
Денят ще бъде разтревожен, а това надали ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в конюнктура на нравствен комфорт, наслаждавайки се на незабързания метод на живот. Сложно ще се подреждат връзките с представителите на по-възрастното потомство. Разногласията ще стават все по-сериозни, и единствено най-отстъпчивите представители на знака ще намерят метод за компромис. Неочаквано ще възникне нужда, да извършите корекции в своите ежедневни навици. Бъдете подготвени и за това, че проектите ще се наложи да измененията, по самостоятелни от Вас условия.

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
Използвайте своето омагьосване по предопределение, и доставете на някого наслаждение от общуването с Вас. Това напълно не е наложително да стане начало на нов разказ. Понякога е задоволително просто да се поговори.

Дева
Не се опасявайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате по какъв начин ще се развие в бъдеще днешната обстановка, изключително в случай че всичко върви по този начин прелестно, само че не се задълбочавайте в своите прекарвания! Дълбоките страсти, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната обстановка по нищо не наподобява на това, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто чудесно.

Везни
Ако през днешния ден Ви се приискат любовни завършения, разгледайте своя телефонен справочник на мобилния. Само че деликатно, с цел да не се получи по този начин, че да пропуснете някого! Навярно все ще се откри някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на сантиментална среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не би трябвало да Ви обвързва и не би трябвало да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион
От този ден може да сте с „ нов живот”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец
Денят въобще не е неприятен за работа. Ще съумеете да се концентрирайте, и тъкмо за това ще постигнете такива резултати, на които недоброжелателите напряко ще Ви завидят. Постиженията Ви ще внушават почитание. Не е изключено точно по отношение на това да бъде издигнат въпрос за Вашето повишение в служба или увеличение на заплатата. Не би трябвало и да се оплаквате и от персонални проблеми. Особено щастлив е обстоятелството, че околните Ви утвърждават всяка Ваша самодейност, и с готовност се включват в решаването на ребусите на живота.

Козирог
Това е ден, в който може да приключите с изостанали задания, повода за което напълно не е била у Вас. Решенията и концепциите Ви са толкоз хубави, че надали някой няма да се съгласи с тях и няма да ги утвърди. Възможно е превъзмогване на отдавнашни различия с настоятелен сътрудници, образуване на нови съюзи, самият факт за съществуването на които ще Ви бъде много от изгода и ще е поръчител за Вашето благоденствие. През втората половина на деня е допустимо доста забавно запознанство. То надали ще изиграе огромна роля в живота Ви, само че ще Ви подари куп ярки и приятни усещания, а също и ентусиазъм, което Ви е нужно, с цел да извършите живота си по-добър.

Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР