Овен Не причинявайте неудобство на другите. Не се вживявайте в

...
Овен Не причинявайте неудобство на другите. Не се вживявайте в
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Не причинявайте стеснение на другите. Не се вживявайте в ролята на арбитър. Хората не обичат да им се показват грешките. Ако въпреки всичко сте решили да хвърлите ръкавицата на някого, тогава би трябвало да приемете и следствията.

Телец
Ако действате уверено, имате огромен късмет работите ви да завършат сполучливо. В следобедните часове бъдете по-внимателни - всевъзможни прояви напук, експанзия и нарцисизъм могат да имат неприятни последствия.

Близнаци
Денят е добър най-вече за на практика каузи. Старайте се да избегнете различия с околните хора. Дори другият да е отговорен, не си позволявайте негативни забележки и рецензии против този човек.

Рак – По-добре е да сведете общуването до най-малко. Заради вашето прочувствено успокоение е добре да избягвате диалози, които носят напрежение и не са доста подобаващи за разискване. Не претендирайте за нищо и не изявявайте прищявки, изключително пред колегата си.

Лъв
Приятно ви е да бъдете изобретателни във всичко, което вършиме. Вашето позитивно отношение въодушевява хората. Съдбата може да ви изпрати среща с доста забавен човек, към който ще се почувствате мощно привлечени.

Дева
Недейте да изисквате невъзможното от себе си и не очаквайте прекомерно доста от другите. Не е изключено да възникне някой остарял проблем още веднъж. Семейните въпроси могат да изискват повече внимание от нормално.

Везни
Днес се стремете да избягвате да навлизате в рискови води – елементарно могат да избухнат разногласия и да се стигне до разправии. Трудно ще запазвате успокоение, защото сте прекомерно прочувствени.

Скорпион
Нуждаете се от успокоение, изясненост и яснота, само че през днешния ден малко мъчно ще ги намерите. Няма да изгаряте от предпочитание да се занимавате с това, което имате да вършите. Бъдете внимателни, защото има риск от пострадване на ръцете.

Стрелец
Благоприятен ден за довеждане докрай на работа, стартирана по-рано, само че с новите начинания си коства да почакате. Старайте се да завършите ежедневните си задания допустимо най-скоро. Не се поддавайте на импулсивни действия.

Козирог
Не е нужно да бързате. Нещата ще се развиват във ваша изгода. Просто се оставете по течението и верните хора, и опциите ще дойдат сами. В персоналните връзки е значимо да изберете верния жанр на държание.

Водолей
Възможно е през днешния ден да се сблъскате със суровата реалност. Това е като сигнален знак за вас, че би трябвало да се справите с вашите ограничавания и да побързате да предприемете промени в живота си допустимо най-скоро.

Риби
След натоварената седмица, безспорно имате потребност от добра отмора и релакс. Днес не предприемайте нищо значимо като дейности, решения, покупки. Бъдете деликатни с обкръжението си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР