Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение

...
Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение
Коментари Харесай

Хороскоп 25 февруари: Три зодии ще минат през ада

Овен
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени.

Телец
Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви завършва един доста прекрасен и доста значим интервал. Важното е, тъгата Ви да не сублимира под формата на гняв към останалите ( като цяло) и към Вашия обичан човек (в частност). Те за нищо не са отговорни.А и се постават паралелно с Вас...

Близнаци
Проблем от паричен темперамент ще се изпречи пред Вас и Вашия обичан човек през днешния ден. Средствата ще са или прекомерно доста или прекомерно малко за реализиране на някоя обща цел и ще се наложи да решавате тази комплицирана задача дружно. Бъдете деликатно и внимателно.

Рак
Способността Ви да мислите ексцентрично и да намирате сполучливи решения във всеки миг в този момент е по-важна от следване на напътствията. Само че до момента в който индивидът, който раздава дилемите е наоколо, не е зле да се преструвате. Но защото планът със своята автентичност ще се отличава от останалите, Вие ще привлечете голямо количество позитивно внимание, а тези, които Ви обкръжават, ще бъдат необикновено възприемчиви към Вапата нова грандиозна концепция. Колкото по-грандиозна, толкоз по-добре!

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и по тази причина не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Денят не е неприятен, само че не е лишен от избрани компликации. Работата е в това, че през днешния ден ще се наложи да си изяснят своите лични стремежи, упования и страхове, а това не е так елементарно за тези, които избират да работят, а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които въпреки всичко променят на своите навици, може да чакат великодушна премия. Ще се оправят връзките с хората, схващане с които не сте успявали да постигнете в течение на много дълго време. През този ден ще имате късмет да сложите завършек на конфликтен и под напрежение интервал в връзките с обичания човек.

Везни
Много ще е мъчно за Вашия обичан човек да се помири с обстоятелството, че не всичко в живота му върви в това направление, по което би му се желало, нито става тъкмо във типа, по който той го е възнамерявал. Само Вие можете да му помогнете да откри себе си в хаоса на създалата се обстановка, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион
Пътят към сърцето на обичания човек минава през стомаха, без значение от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от обичаните ръце е доста по-вкусна от единствено вкусната храна... Освен това тя служи като извънредно доказателство за Вашата обич. Затова през днешния ден подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може дори да е и омлет, само че да е подготвен от все сърце.

Стрелец
Бъдете деликатни към заобикалящите, и не се стеснявайте да наблюдавате по какъв начин се извършват Вашите разпоредби, поръчения и молби. Голяма е вероятността, за непознатото нехайство и мързел да се наложи да плащате Вие. Не са изключени спорове и разногласия, само че някои представители на Вашия зодиакален знак ще съумеят да се въздържат от язвителни забележки по адрес на личните си шефове. Отношенията с околните също се подреждат не най-хармонично. Ще припомнят за себе си отдавнашни различия и спорове, а Вие ненадейно ще станете злопаметни.

Козирог
Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове...

Водолей
На Вашия обичан човек ще се прииска през днешния ден да получи от Вас невъзможното, като за задачата ще се опита да постави всички мислими и немислими старания. Най-забавното ще е, че той няма да схваща, че би трябвало да извършите точно невъзможното, та ще се наложи доста дълго да му обяснявате.

Риби
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи да прави доста от това, което не би желал да прави. Постарайте се да насочвате неговата интензивност в нужното Ви русло: може би тази река от витална сила ще поработи малко и на Вашата мелница. Е, въпреки да е напълно, напълно малко...

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР