Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение

...
Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 януари: Тези 2 зодии ще минат днес през ада

Овен
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени.

Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Очакват Ви приятни изненади, грижливо готови от близки хора, или от членовете на фамилията. Ако сте влюбени, денят ще Ви донесе доста наслади. Достойните Ви действия до в този момент няма да останат без внимание. Тъй като никой не се съмнява във Вашата подготвеност, ще се радвате на почитание и на обстоятелството, че хора с опит ще търсят Вашите препоръки и мнение. Денят е удобен за начало на съдействие с нови сътрудници.

Лъв
На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, даже и да идва от неизпитан източник. Това може да докара до съществени неприятности и огромни загуби. Важно е, да прекарате нощта умерено, тъй като точно по това време натрупвате сила за цялата последваща седмица. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на Вашето самочувствие през идващите дни, и доста ще снижи работоспособността Ви.

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.

Везни
Нетрадиционният метод за решаването на доста типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате късмет да въведете ред в връзките с деловите сътрудници, да измененията изискванията на съдействие с по-изгодни, както и да уредите новите си връзки. Могат да пораждат компликации от юридически темперамент. Старайте се да не притегляте вниманието на държавните организации. Този ден е доста подобаващ за домашни празници и отмора в компанията на най-близките хора.

Скорпион
Странностите, които стават във Вашето обграждане към този момент от много дълго време, повече не би трябвало да се пренебрегват, и затова през днешния ден отделете на това колкото се може повече внимание. За благополучие, Вие разполагате с задоволително време, с цел да се заемете напълно с тези неща, та по тази причина не се опитвайте да се оправдавате с изказванието, че имате доста работа. Отделете време (по опция през първата половина от деня), с цел да поговорите искрено за това. Бъдете настойчиви и твърди. Не се опасявайте да се опитате да се доберете до дълбочинната същина на нещата. По-късно единствено ще се радвате, че сте създали това.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек, с цел да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог
С колегата Ви се случва нещо необичайно? Не тормозете индивида – в случай че желае, и самичък ще Ви опише. Ако пък не желае, и да питате, и да разпитвате, нито ще научите освен това, нито той ще стане по-щастлив от това. Просто почакайте, а нещата сами ще се подредят.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и по тази причина се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.

Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР