Овен Много от трудностите през този ден ще са свързани

...
Овен Много от трудностите през този ден ще са свързани
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 декември: Рибите объркани, Девите жертви на съперничество, лоши новини и за още 2 зодии

Овен
Много от компликациите през този ден ще са свързани с това, че виталния тонус на Овните е намален. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размишления. Разбира се, това няма да помогне за възстановяване на връзките с сътрудниците: откакто подхващат няколко несполучливи опита да Ви ободрят, те просто ще се отдръпват. Но пък у околните си евентуално ще срещнете схващане и ще намерите поддръжка. Не се опасявайте да разкажете за своите подозрения и проблеми. Ще имате късмет да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте визитата при доктор.

Телец
Този ден ще Ви донесе триумфи, само че те напълно няма да бъдат леки. Бъдете подготвени на рискови, ексцентрични действия. Няма да Ви е ненужно желанието да изпитате своите сили на новото занятие. Целеустремеността от време на време граничи с дебелоглав, и тъкмо по тази причина продължавате да се занимавате със комплицирани задания, в които за в този момент не се вижда развиване. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към сложното постоянно ще можете да се върнете. В диалозите с околните бъдете отстъпчиви. Така или другояче ще се наложи да извършите компромис, та по тази причина е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните разногласия.

Близнаци
Днес за себе си ще откриете някаква истина, която от дълго време се смята явна и разбираеме за всички.. Вашият обичан човек ще се радва на това изобретение дружно с Вас, а дори и повече от Вас. Постарайте се да запомните това, което ще разберете през този ден, тъй като в бъдеще ще Ви потрябва.

Рак
Нищо не оказва помощ по този начин да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е тъкмо подобен. Поздравления! Това е един от тези спокойни дни, когато изпитвате наслаждение и се чувствате задоволени от ставащото, а не полагате за това никакви старания. Непознатите елементарно Ви стават другари, а и никой не Ви работи на нервите. Даже и в случай че някой се мушне на опашката тъкмо пред Вас, или заеме последното допустимо за паркиране място, Вие ще възприемете това напълно умерено, и дори с усмивка. Това оптимистично въодушевление ще ободри другите и ще „ отвори” мозъка Ви за нови и забавни хрумвания.

Лъв
Ще се наложи да се примирите с обстоятелството, че надалеч не всички са подготвени да признаят Вашето предимство. Това е ден на конкурентна битка, която ще бъде много напрегната. За нея ще се откри място освен в деловия, само че и в персоналния живот. И в случай че в професионалната сфера няма да Ви е по този начин мъчно да изместите противниците, то с обстоятелството, че за обичания човек не се явявате център на Вселената, надали ще можете да извършите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има потребност да остане на саме със себе си, и не отнемайте на обичания човек това негово право.

Дева
Ако не планирате през този ден да бъдете в цялостно уединение и имата желание (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили учтивост, еластичност, дипломатичност и подготвеност да забелязвате някои нови неща. Бъдете подготвени и за това, че Ваш сътрудник може да стартира да се държи по необикновен метод, като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и схватливост, или ненадейно прояви отрицателните страни на своя темперамент. Ако сте въвлечени в съревнование с някого, може по-силно от нормално да Ви засегне държанието на съперника.

Везни
Денят ще бъде много под напрежение. Ще се скапват връзките Ви с деловите сътрудници и ще се наложи да търсите нови, защото по никакъв метод няма да можете да отложите реализацията на набелязаните проекти. Преговорите ще вървят мъчно и надали ще имате опция да държите на своето. Възможни са финансови компликации. В същото време прочувственият декор на знака е постоянен, и представителите му ще запазят положителното си въодушевление и оптимизъм. Увереността в личните сили освен ще Ви помогне да преодолеете компликациите, само че и да се „ обзаведете” с нови запознанства. Не форсирайте развиването на събитията, а проявявайте самодейност единствено когато това е фактически належащо.

Скорпион
Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемащ висока служба във Вашата компания, а се заемайте за работа! Намерете място, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко. Не може да се каже, че огромен и самостоятелен човек като Вас, се нуждае непрекъснато някой да го държи за ръката. Като независим човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате задоволително удобно.

Стрелец
Далечните страни са това, което мощно притегля представителите на Вашия знак. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде някой или нещо, което да Ви припомня за далечните места, които харесвате. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък за ненадейно посещаване, безусловно се възползвайте.

Козирог
Старайте се да се махнете от натрапеното Ви съдействие, както и от силовото разрешаване на взаимните проблеми. Съблюдавайте твърдо буквите на закона в деловата работа и бизнеса. Много е значимо да подобрите методите си на работа, и да внесете градивни промени в професионалната активност.

Водолей
Не лек, само че плодотворен ден чака Водолеите. Днес представителите на този знак прелестно ще се оправят с решаването на най-различни задания - от нормалните ежедневни, до комплицираните и представителни, изискващи специфични познания и необикновен метод. Неотразимото Ви омагьосване ще помогне за сполучливото прекосяване на настоятелен договаряния. Само че не бъдете нетърпеливи: прекомерният напън над събеседника може да докара до непредвидени затруднения. От позиция на фамилните връзки, денят е прелестен. Много от проблемите, които не са Ви давали мирка от много дълго време, ще се решат, като че ли от единствено себе си. Има възможност да получите скъп подарък от по-възрастни родственици.

Риби
Продължавате своето напредване по пътя на самопознанието. Проблемът е в това, че предметът на Вашите търсения към момента не е явен и за самите Вас. Съзва се усещане, че всички към Вас, с изключение на Вие самите, имат цел в живота, която следват. Ако Ви се коства, че някак сте се „ загубили”, или че сте комплицирани заради огромното количество разновидности, усамотете се за някое време, с цел да обмислите всичко на мира. Не е наложително за задачата да употребявате през целия ден - стигат и няколко часа, които може да прекарате в дълго пътешестване или просто за разходка в парка. Това ще Ви помогне да се предпазите от спомагателен стрес.

Източник: lamqta.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР