Овен Като че ли никога друг път не сте били

...
Овен Като че ли никога друг път не сте били
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 октомври: Тези 2 зодии ще минат през 9-те кръга на ада днес

Овен
Като че ли в никакъв случай различен път не сте били в толкоз сантиментално въодушевление, и в този момент напряко не можете да се познаете! Изглежда по тази причина сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с забавен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкоз, че да извършите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че в никакъв случай няма да се разприказва, и това по никакъв метод няма да се отрази на Вашата известност. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, употребявайки Ви този факт.

Телец
Днес в хода на събитията ще станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.

Дева
Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.

Везни
На представителите на този знак на Зодиака през днешния ден звездите предлагат, да не излизат в прекомерно леко облекло. A когато сте в помещение, рекомендацията е, да се обличате по-семпло, с цел да не давате мотиви за ревнивост от страна на половинката. Имайте поради, че през днешния ден ще е изключително раним и податлив към пресиления. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате дружно.

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своите близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец
На Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да му бъде елементарно да разбере, какво точно Ви движи в постигането на тази или онази цел, че дори в един миг той ще се опита да се откаже от тази в действителност безумна концепция. Не се ли страхувате да загубите доверието му по подобен метод?

Козирог
Някой от по-възрастните Ви родственици или авторитетни хора, които от известно време е следил Вашите дейности, се готви да Ви каже, че се справяте чудесно. Това е правилно, изключително в случай че се има поради комплицираната обстановка, която без изпитание сте съумели да преодолеете. Не би трябвало да игнорирате новите и забавни хора, които ще се срещат с Вас през днешния ден. Срещите с тях са подарък от Луната, която желае да Ви отдалечи от всички компликации и изобщо от всичко, което може да бъде за Вас неприятно.

Водолей
Днес множеството действия ще ви се отдават с лекост, само че най-много говоренето. Бъдете по-премерени в приказките си, тъй като елементарно може да нагрубите някого, въпреки и без зла предумисъл. Добре е да озаптите малко желанието си да поучавате близките.

Риби
Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР