Овен Има много възможности за успех, ако сте общителни, любознателни,

...
Овен Има много възможности за успех, ако сте общителни, любознателни,
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 юни: Няколко зодии ще минат през ада днес, вижте кои са те

Овен
Има доста благоприятни условия за триумф, в случай че сте общителни, любознателни, способни да покажете еластичност. В името на една значима цел си коства да деянията подготвеност да поемате опасности, да пожертвате нещо, да поемете спомагателни отговорности.

Телец
Трябва да сте по-внимателни с опитите да се приспособите към обстановката или да обърнете събитията в своя изгода. Старайте се да се придържате към откритите правила и обичаи, а също по този начин действайте само в рамките на приличието.

Близнаци
Уви, през днешния ден няма да сте капризно дете на ориста. Този ден изисква да сдържате страстите си. Ще би трябвало да вършиме не това, което желаете, а това, от което има потребност в сходство с актуалните условия и обстановка.

Рак
Ако желаете да се покажете на света в същинска светлина, би трябвало да преодолеете личната си инерция. Луната транзитира във вашия креативен пети дом и акцентира значимостта на самоизразяването.

Лъв
Сегашните условия са такива, че през днешния ден не ви е елементарно да осъзнаете видимо простите неща. Изкушението да се отпуснете, да злоупотребите с вашия сексапил, шанс, престиж или някаква власт не е изключено.

Дева
Вие се стремите към ред и се стараете да го въведете на всички места, където е допустимо. Това не е неприятно, само че от време на време отделяте прекалено много внимание на дребни неща. Опитайте се да погледнете на обстановката от друга позиция.

Везни
В този ден от изключително значение преди всичко е проявяването на нерешителност във всичко. Въвличането ви в интриги не е изключено, вследствие на което може да бъдете упрекнати за всички земни грехове.

Скорпион
Вие сте неустоими, само че звездите ви поучават да не злоупотребявате с този подарък. Може да имате податливост да манипулирате други хора, с цел да задоволите вашите лични потребности, само че би трябвало да бъдете деликатни с това, с цел да не се обърне обстановката против вас.

Стрелец
Можете да бъдете предизвикани да се включите в играта на някой различен. Не се опитвайте да рационализирате креативните си импулси, вместо това просто оставете въображението си да тече свободно, без да вършиме нищо изключително.

Козирог
Звездите ви припомнят, че в този момент не всичко зависи от вас, поучават ви да действате деликатно. Големи промени са вероятни, единствено в случай че не бързате. За да сведете до най-малко рисковете, деликатно анализирайте всички плюсове и минуси.

Водолей
Концентрацията в този момент ще е сложна за вас. Нещо ви безпокои и сте в дисонанс с околната среда. Поради това в персоналните връзки е най-добре да избягвате съществени полемики или противоречие с другите.

Риби
Вземете всички нужни ограничения и се изолирайте от всички неподходящи въздействия. Бъдете налични единствено за най-наложителните срещи и каузи. Сведете контактите и диалозите до най-малко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР