Овен Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва

...
Овен Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва
Коментари Харесай

Неделният снежен хороскоп ще ви накара да се замислите

Овен
Енергията е доста скъп и стеснен запас, както демонстрира непознатия опит. Вие несъмнено би трябвало да помните това в този момент, когато става дума за Вашия личен възторг и благоприятни условия. Разговор - това е правилният метод и по тази причина не се напрягайте ненужно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва към Вас, само че най-добре е да подтиснете този ентусиазъм. Отделяйте внимание единствено на това, което фактически заслужава Вашето внимание.

Телец
Избягвайте неделикатността в публичните връзки, а обидите и недоразуменията - в сантименталните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете откровени в професионалната работа и обществения живот. Ако зародят финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътешестване или на разходка може да се почувствате не напълно удобно. Ако се обърнете за помощ към член от фамилията, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по напълно справедливи аргументи, които по никакъв метод няма да са свързани с негативно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия миг за оказване знаци на внимание и правене на дарове на малко познати хора.

Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
През последните няколко дни огромна част от времето си сте прекарали пред огледалото, пробвайки се да видите, дали на челото Ви не е написано нещо такова, което притегля простаците и неудачниците?.. По някакви аргументи такива хора просто кръжат към Вас, обсаждайки Ви със своите недоволства, молби за помощ и обещания, че идващия път ще се оправят по-добре, даже и да ги виждате за пръв път в живота си. Отпуснете се. Всички имат такива интервали и в този момент е Ваш ред. Просто казвайте „ не”, обръщайте се и заминавайте...

Дева
Целта, която сте си сложили е доста хубава, само че дали е реалистична? Но до момента в който се стараете да я постигнете, другите задания и цели, изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да докара до нула всичко, което сте постигнали и към което се стремите. Каквото и да вършиме, продължавайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите - в този момент чудесно се справяте с това. Освен това, до момента в който продължавате да поддържате връзка с който и да било, Вашите мисли не престават да се развиват в нужното направление.

Везни
Ако през днешния ден Ви се приискат любовни завършения, разгледайте своя телефонен справочник на мобилния. Само че деликатно, с цел да не се получи по този начин, че да пропуснете някого! Навярно все ще се откри някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на сантиментална среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не би трябвало да Ви обвързва и не би трябвало да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

Стрелец
Много се радвате, когато съумеете да кажете или извършите нещо, което шокира останалите. Днес звездите ще Ви оказват помощ да реализирате всичко, което Ви пристигна на разум, където и да сте, и без значение кой е към Вас. Само че по някакви аргументи сте малко поразтревожени. Какво да вършиме? Отпуснете се и забравете за своето безпокойствие.

Козирог
Замислете се за това, до какъв брой вярно избирате пътя за постигане на професионалните си цели. Амбициите Ви не са задоволени. Още повече хора, които до наскоро са се разгласявали за Ваши съдружници и сътрудници, ненадейно ще стартират да търсят съдействие с тези, които причислвате към своите недоброжелатели. Дайте си сметка, че в случай че доста не Ви върви, може да се окажете уединен войник в полето... В персоналната сфера се обрисува доста удобна обстановка. Ще усещате поддръжката на околните и ще се радвате на взаимното схващане с обичания човек. Сериозни промени са малко евентуални, само че тяхното неявяване надали ще Ви огорчи.

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.

Риби
През този ден Вашият обичан човек ще се нуждае от Вас освен в качеството на обичан човек, само че и в качеството на работна мощ. Той блестящо ще се оправи с предоставената му работа и дори ще изиска продължебие, само че единствено при положение, че премията ще бъде Вашата щастлива и откровена усмивка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР