Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 декември: Тежки финансови проблеми за 2 зодии, емоционален трус за Лъва

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец
Днес би трябвало доста отговорно да се отнесете към такова значимо занятие, каквото е общуването с Вашия обичан човек. През този ден то ще припомня за доста тежък труд, и освен това - безвъзмезден. Но в случай че издържите, ще имате компенсация за своя издръжливост, и то напълно скоро.

Близнаци
Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...

Рак
Този ден се подрежда по допустимо най-хубавия метод. Само че преди да започнете да си вършиме проекти, би трябвало да определите задачите си. Не е изключено това, към което сте се стремел до напълно наскоро, да Ви се стори не толкоз привлекателно.Онова, с което се залавяте ще има смисъл, и бързо ще намерите хора, които да оказват помощ за реализацията на задачата. Възможни са приятни изненади от персонално естество, както и забавни съвпадения. Разчитайте на своята вътрешен глас.

Лъв
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Дева
Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви нервира с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли. Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.

Везни
През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрестанно придвижване. В същото време ще предпочитате да следвате личните си усети, и да не се отклонявате от направените по-рано проекти. В резултат на това някои от приятелите и познатите просто няма да съумеят да се срещнат с Вас, защото ще сте ангажирани с решаването на личните си проблеми и задания. Деловите пътувания може да съчетаете с разширение на кръгозора. Реализацията на значими задчи не се предлага да оставите за късно вечерта: през тази част на денонощието вниманието Ви към този момент няма да е по този начин съсредоточено и ще бъдете по-малко проведени и експедитивни.

Скорпион
Денят е преуспяващ и много сполучлив. Проблеми могат да зародят единствено за Скорпиони, които не се вземат решение да дадат воля на фантазията си и да поемат по личен път. Оригиналност и дори чудатост – това са нещата, които биха Ви разрешили през днешния ден да си осигурите освен поддръжката на звездите, само че и на значими и авторитетни хора. Доста сте привлекателни и по тази причина няма да можете да се оплачете от дефицит на внимание. Само че запознанствата и изобщо общуването с представители на противоположния пол, изискват нерешителност, а Вие сте склонни да проявявате несъразмерна наивност и блян да се пробвате да ускорявате събитията.

Стрелец
Много ще е значимо през този ден да имате естетика в облеклото със своя обичан човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или дружно да се придържате към деловия жанр. Тогава в действителност ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.

Козирог
С концепциите правете това, което вършат феновете на бодибилдинга със своето тяло. Вземете концепцията, досложете и нужното количество „ хранителни вещества”, тренирайте я, разработвайте я, и в последна сметка ще получите подобен резултат, който може да издържи конкуренцията дори на интернационално равнище! Възможно е в миналото Ваша концепция да може да се осъществя в политическата сфера. Има възможност да изкарвате много пари и със своята организираност и със славата си на целенасочен човек, с дисциплина, а също и с гения си, да превръщате не неприятните хрумвания във превъзходни.

Водолей
За да решите настоящите проблеми през този ден, би трябвало да ограничите своите прочувствени прояви, отреждайки им строго несъмнено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към общоприетите правила на държание, а също и да се преценявате с разпоредбите, сложени от други хора. Възможни са затруднения при контактите с родителите, деловите съдружници или брачниа сътрудник. Много евентуално е, да се наложи в нещо да се ограничите – да вземем за пример, да се откажете от някои улеснения в личния си интерес.

Риби
Днес може да се появят мъчно разрешими въпроси в парично отношение. Това ще бъде обвързвано с нереалистично мислене по професионални въпроси и недалновидно Ви виждане във връзка с финансовото Ви държание. Старайте се да избягвате себелюбието и натискът в фамилен кръг. Възможни са вълнуващи прекарвания и самозаблуди при другарство с противоположния пол. Времето не е уместно за подписване на съглашения и сключване на контракти. Не действайте мудно, в случай че мислите да се преценявате с събитията, и престанете да роптаете против ориста.­не на ка­пи­та­ли, само че не би­ва и за момент да при­тъп­ява­те вни­ма­ние­то си. Мнителната ви натура ще ви защищити от опит за машинация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР