ОВЕН Днес Овните да са особено внимателни в делата си,

...
ОВЕН Днес Овните да са особено внимателни в делата си,
Коментари Харесай

Представителите на тези три зодии ще имат доста трудна събота

ОВЕН
Днес Овните да са изключително деликатни в делата си, защото събота ви изправя пред редица компликации, които ще извадят мнозина от равновесие. Това не трябва да допускате, тъй като ще последват редица неприятности и непредвидени компликации. Всяко разпръскване отвън това, с което сте ангажирани за съответния миг, предизвика тягост.

ТЕЛЕЦ
За Телците събота е много щастлив и ще ви сервира изненада под формата на уведомление, изпратено ви от почитан човек. За едни от вас вестта се отнася до настоятелен въпроси, а при други – досъдебно дело, което е завършило във ваша изгода. Очакват ви придобивки в службата, те се свързват и с дома ви.

БЛИЗНАЦИ
Събота е щастлив за по-младите Близнаци. Става дума за реализиране на брак в най-скоро време. За други радостната вест идва от далечно място в страната или от чужбина и носи уведомление от непосредствен другар. Мнозина от знака не са с въодушевление за работа и ще бъдат прекомерно повърхностни в службата си. Не се ангажирайте с финанси.

РАК
Събота е денят на вашето обновяване, което към момента се задържа. Субективните аргументи са основни за това закъснение. Мнозина схващат към този момент приближаването им, само че демонстрират несигурност и не подхващат нищо. Повечето от вас търсят усамотяването, страхувайки се от новото. Професионалният ден е сложен.

ЛЪВ
Лъвовете би трябвало да бъдат по-действени през този ден, защото съществуват положителни благоприятни условия да постигнете това, към което се стремите в своя персонален и настоятелен живот. Важно е да не избързвате, изключително по въпроси, касаещи финансова активност или парични придобивки. За някои от вас събитията в службата са прекомерно неизгодни.

ДЕВА
Трябва да превъзмогнете някои компликации, които се отнасят персонално до вас, и посредством волевите си старания да се ангажирате с идната ви делова активност. Промените за вас настъпват доста бързо и не е надалеч денят, в който ще тържествувате. Освен директните ви настоятелен отговорности през днешния ден не се ангажирайте с други каузи.

ВЕЗНИ
Ако през днешния ден сте прецизни и изпълнителни за поетите задължения, ще постигнете желанията си. Мнозина ще съумеят, следвайки авансово направения проект. Внимавайте за възможни пропуски заради заплеснатост. Професионалният ден има позитивно развиване за по-голяма част от Везните. Някои от вас ще реализиран прогрес в професионален проект.

СКОРПИОН
Събота е много позитивен за Скорпионите. Енергични сте и ще действате сполучливо по всички посоки от персонално и делово естество. Денят се характеризира с професионални проблеми за някои, само че дейните ви дейности ще ги отстранят изцяло. Ще бъдете зарадвани от ненадейно предложение, което се свързва с деловата ви изява.

СТРЕЛЕЦ
Събота не е доста добър ден за Стрелците. Имате да решавате много проблеми, които не излизат от мозъка ви и най-често ви пречат да бъдете поредни в дейностите си. Те са същинска причина за вашата заплеснатост в събота. Редно е да се мобилизирате, изключително на работното си място, където пропуските ще ви слагат в неизгодно състояние.

КОЗИРОГ
Козирозите са окуражени в събота за точни дейности по отношение на завършването на деловите задължения. Но достижението на тези ви планове е прекомерно подозрително. При много от вас неналичието на пари е основният фактор на терзания и евентуално мнозина ще се ориентират към финансова реализация. Бизнес мените ще осъществят нови контракти.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите събота ще бъде сложен ден и ще сътвори доста проблеми за вашите контакти. Други от вас са душевен и физически неразположени, което също ще им пречи. Сега деловите задължения на някои от вас са прекалено много и това единствено по себе си е задоволително да ви направи нестабилни. Но професионалният ден ще бъде цялостен за множеството

РИБИ
Събота не е неприятен ден за Рибите, само че мнозина от вас позволяват неточност, действайки прекомерно интензивно в делата си. Този жанр на работа нарушава точността и целостта на осъществяването. Твърде мощен шанс имате по всевъзможни настоятелен въпроси и той ще ви оказва помощ гладко да постигнете желанието си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР