Овен Днес нещата трябва да бъдат оставени на собствения им

...
Овен Днес нещата трябва да бъдат оставени на собствения им
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес нещата би трябвало да бъдат оставени на личния им ход. Запазете си малко персонално пространство. В връзките си с деловите сътрудници се доверете на първичното си възприятие.

Телец
Днес ще се чувствате малко неразбрани. Разногласия и несъвпадане на ползи с приятелите ви, не трябва да ви разстройва. Другите също едва ли ще се отнесат с схващане и почитание към вашите положителни планове.

Близнаци
Този ден е на лъжливите очаквания, измами и провокации. Ще извършите няколко стъпки в направление, което ще ви се стори вярно, а след това ще разберете, че сте се озовали в задънена улица.

Рак
Не приемайте напълно драговолно някои прибързани думи и действия на ваши близки или другари. Няма вложен никакъв подтекст и секрети планове. Просто вашата сензитивност е изострена.

Лъв
Другите не постоянно схващат вашите дейности и постоянно би трябвало да обяснявате за какво вършиме по този начин, а не по различен метод. Днес някои хора могат да стартират да ви облъчват с негативна сила, добре е да вземете защитни ограничения и да ги избягвате.

Дева
Починете си от дейната активност и се отдайте на разбора на събитията. Ако оцените вярно личните си триумфи и неудачи напоследък, то не е изключено да измененията отношението си към тях.

Везни
Добре ще е да прекарате този ден в усамотение, а в случай че не е допустимо, то запазете неутралитет в общуването с другите. За да разредите вътрешното си напрежение, намерете нещо ново и забавно, с което да се занимавате.

Скорпион
Придържайте се през днешния ден към правилото: “мълчанието е злато”. Ако не прекалявате с страстите, всички въпроси ще се разрешат наред. В днешния ден би трябвало да бъдете по-икономични и да не се поддавате на желанието си да купувате всякакви неща.

Стрелец
В такива дни като днешния е добре да се вслушате в ритъма на живота. Всяка днешна самодейност от ваша страна може да приключи с противоположен резултат, само че старанието ви в работата ще бъде оценено от началството.

Козирог
Работната конюнктура може да повлияе върху настроението ви и даже да го скапе. На изменящите се условия към вас е належащо да реагирате бързо и посредством ексцентричен метод.

Водолей
Настоящите ви проблеми са отражение на позволени в предишното пропуски и неточности. Отнасяйте се сериозно към своите дефекти през днешния ден и единствено по този начин ще можете да укрепите личните си позиции.

Риби
Повишеното напрежение може да се отрази негативно на вашата сила и здраве. Ще би трябвало да внимавате да не се изтощавате. Това е денят, в който би трябвало да отделите повече време за отмора и самоугаждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР