Овен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от

...
Овен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от
Коментари Харесай

Звезден хороскоп за днес, вижте за какво да сте подготвени в този ден

Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване.

Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
Не е значимо, кой ще Ви направи това предложение и какъв брой многообещаващ ще наподобява той. Но при всички положения би трябвало да помните едно: в случай че това е прекомерно хубаво, с цел да бъде истина, най- евентуално в действителност не е. Сега за вас изобщо не е мъчно да приспите своята зоркост с няколко похвали, изключително в случай че са от човек, който харесвате. Ако имате подозрения, помолете за помощ. И не давайте достъп до портфейка си или кредитната си карта, до момента в който не сте изцяло сигурни.

Рак
Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен метод да изразите измененията, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, само че за в този момент нищо не предприемайте. Днешният ден е извънредно подобаващ за спокойни размишления и правене на проекти, само че не е доста добър за дейни дейности. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и надали ще желаете да се лишите от това наслаждение.

Лъв
Днес ще разберете, до какъв брой може да разчитате на своя обичан човек в сложна минута. Възможно е, сложната минута да не се случи с Вас, а с някой от околните му хора, само че държанието му ще бъде много показателно: наблюдавайте и си правете заключения.

Дева
Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със мистериозен израз. Много сте въодушевени и Ви се желае да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и по тази причина запазете тайната си. Нали би трябвало да се убедите, че възприятията Ви са взаимни?...

Везни
Днес ще имате задоволително сила даже планина да изместите, единствено ще ви е нужна малко повече централизация. Желанието ви да обещаете и невъзможното може да докара до някои недоразумения, пробвайте да бъдете по-реални.

Скорпион
Планирането - това е ключ към Вашия триумф. Затова си отеделте задоволително време за обсъждане на всички елементи. Датите, точното време и друга значима информация, се нуждаят от изключително внимание, тъй че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат по едно и също време. Колкото по-рано можете да извършите това, толкоз по-добре. През втората половина на деня, нещо непрекъснато ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до най-малко своето присъединяване в работата на другите хора.

Стрелец
Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.

Козирог
През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разсъдък, на тестваните способи и и на своите на практика убеждения. Неочаквано посетилото Ви ентусиазъм може да се окаже доста мощно, само че кратковременно. Това е положително време за другарство с другари, както и за преписка с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не постоянно ще съответстват, само че обезателно ще можете да намерите допустими взаимни отстъпки.

Водолей
Днес за Вашия обичан човек ще бъдат свойстени нелогичните действия, които ще Ви хвърлят в случай че не в гняв, то най-малко в неразбиране. Може и да има някаква самобитна логичност в тях, просто Вие да не можете да я схванете?Но в случай че все-пак я откриете, ще започнете ли да разбирате своята половинка доста по-добре?...

Риби
Рибите са подготвени за решителни дейности, само че, за жалост, събитията изискват напълно друго държание. Необходимо е да се затаите и единствено да наблюдавате деликатно всичко, което става в близост. Колкото по-незабележими сте през днешния ден - толкоз по-добе. При запознанствата (особено романтичните), би трябвало да сте извънредно внимателни: на пътя Ви ще се окаже доста рискова персона. Ако по природа не сте склонни към афери и интриги, избягвайте всевъзможни двусмислени обстановки, говорете намерено и избирайте най-прекия път към задачата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР