Овен Днес изразът на Овните е доста емоционален, а денят

...
Овен Днес изразът на Овните е доста емоционален, а денят
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес изразът на Овните е много прочувствен, а денят изисква по-умерено държание. Имате нужния нравствен баланс и няма да ви е мъчно да го изявите под формата на самообладание. За множеството от вас не престават терзанията по финансов проблем и може би това е повода да сте с обострена сензитивност и скандално въодушевление. Бъдете по-сдържани.

Телец
Телците са преуморени душевен и губят обичайното си самообладание в четвъртък. Предразположени към кавги сте и разкъсване на значими връзки. Следете държанието си и овладявайте страстите, тъй като те през днешния ден се оказват най-големият ви зложелател. Проблемът при вас е финансов, само че трендовете са удобни и дават цялостен картбланш за справяне.

Близнаци
На пръв взор в четвъртък Близнаците са щастливи и тържествуващи. Но за множеството от вас е особено преживяването на вътрешен проект проблемите и някои даже са депресирани. Притесненията са с паричен темперамент и по отношение на децата. За някои има и любовен проблем. Не е ненужно предизвестието при вас за самоконтрол на темперамента.

Рак
В четвъртък Раците се усещат ощетени и много натоварени душевен. Причините за тази обремененост са най-много от домакински темперамент. Склонни сте за разправии и това в допълнение ще ви натовари за сметка на околните хора. В професионален аспект денят е прекомерно удобен. С повече дипломатичност имате опция да разрешите финансов въпрос.

Лъв
Лъвовете са прекомерно деликатни и сдържани през днешния ден, а четвъртък ще се окаже извънредно добър, в случай че съумеете да съблюдавате умерено държание през целия ден. За някои от вас той е много печеливш. В множеството случаи има някакво противоречие от парично естество, само че не правете кавги.

Дева
В четвъртък вие сте с положително самочувствие – физическо и психическо. Но казусът финанси е най-тежък за вас. Фактът може да ви настрои скандално, само че по този метод надали ще имате някаква изгода. Задействайте връзките си за намиране на в допълнение платена работа, ще получите помощ от мъж с благоприятни условия. Някои ще се зарадват на придобивки в дома.

Везни
В четвъртък множеството от Везни са склонни да позволяват неточности, които при едни са заради нехайство, а други очевидно не преценят добре обстоятелствата. По тази причина могат да настъпят много неприятни моменти в службата ви и да неуспехите работата си или да влезете в свада с началниците. Положително развиване имат срещите ви, възползвайте се оптимално от деня.

Скорпион
Днес вашите благоприятни условия са в границите на присъщото за израза ви, само че за жалост някои ще позволен хлапашки неточности в работата си, при което евентуално ще се наложи промяна. Бизнесмените имат добър ден и делата им ще са печеливши. Всички от Скорпион имат блестящо изразени благоприятни условия за облаги. Успешни са деловите диалози и пътувания.

Стрелец
Четвъртък е прелестен за Стрелците, това се показва на първо място в региона на професионалните ви отговорности и изобщо в деловия живот. Възможно е мнозина да реализират положителни облаги. С компликации няма да се сблъскате в служебните си задължения, само че някои от вас са настроени нападателно и ще провокират скандал на работното си място. Ремонтът, с който сте се заели, няма да ви спори. Освен че губите благосклонностите на авторитетни хора, губите и позиции.

Козирог
Доста сръчни са Козирозите през днешния ден и делата им ще бъдат сполучливо изпълнени. Хубаво е да внимавате за възможни несъгласия с началниците или сътрудниците на работното място. Ако се получи борба, ще настъпи блъсканица, от която вие най-вече ще загубите. Бъдете доста деликатни във финансовите си връзки. Не е изключено да бъдете излъгани или подведени с някаква информация.

Водолей
Водолеите са амбициозни в деловите си дейности през днешния ден. Ще се справите с всичко сполучливо и няма да срещнете никакви компликации. Ще ви бъде препоръчана някаква помощ, приемете я. Други от вас авансово са се погрижили да ги отстранят. Малцина ще се възползват от шанса си за облаги заради рестриктивните мерки, които са си наложили. Действайте свободно и ще се радвате на постигнатото. По-голяма част от деня е отдадена на настоятелен задължения и ще донесе удача.

Риби
Неприятен е четвъртък за Рибите. От една страна, деловите условия денем са доста положителни и постигането на прогрес е допустимо. Но, от друга, за вас е много мъчно да се възползвате от обективната обстановка. Не е изключено някои да имат здравословни проблеми, а при други усложненията да са от персонален темперамент обвързван с изясняване на обстановка. Не разчитайте на помощ. Денят е удобен в професионално отношение, съществуват благоприятни условия за финансови облаги.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР