Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,

...
Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 юни

Овен
Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи - обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.

Телец
Денят е удобен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съдружници не Ви свързват единствено усеща, само че и общи цели, съдействието ви ще има огромни шансове за триумф. Възможни са затруднения при опитите за свързване с хора от надалеч. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към тези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не един път да Ви оказвали сходни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете ограничения за запазване на здравето и поддържане на положително самочувствие.

Близнаци
Вашата убеденост в себе си ще се окаже през днешния ден доста потребна, когато през днешния ден се наложи да се намесите в някаква обстановка и да действате уверено. У пъзела не доближават детайли, които са точно у Вас. Ще спасите ситуацията и това неотложно ще Ви направи звезда. Всичко това се случва с цел да Ви се покаже, че в случай че желаете всичко да се свърши вярно, от време на време се случва да извършите това сами. Наистина ще усетите прелестно неспокойствие, защото идват куп забавни неголеми планове. Днешната Ви интензивност е идеална подготовка за идващите няколко седмици.

Рак
Ако Ви се коства, че някой представител на противоположния пол изпитва към Вас по-топло и по-силни усеща, в сравнение с би Ви се желало, постарайте се да пресечете това от корен: или поискайте от него нещо напълно друго, или просто му обяснете, че възприятията му са се показали в неопределено време на неопределено място.

Лъв
На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, даже и да идва от неизпитан източник. Това може да докара до съществени неприятности и огромни загуби. Важно е, да прекарате нощта умерено, тъй като точно по това време натрупвате сила за цялата последваща седмица. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на Вашето самочувствие през идващите дни, и доста ще снижи работоспособността Ви.

Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.

Везни
Този ден ще бъде за Вас много сполучлив. Това ще Ви разреши да изгладите различията си с деловите сътрудници и да затвърдите своите професионални позиции, като завършите сполучливо работата си над някакъв значим проблем. Първата половина на деня е време, което би трябвало да прекарате оптимално дейно, защото точно по това време може да постигнете най-хубави резултати. Вечерта пък ще бъде подобаваща за отмора, умерено превозване на времето и за искрено безделничене. Не се обвинявайте в мързел, в случай че не Ви се занимава с домашна работа. Да възстановите силите си - и физически, и душевни, в този момент е извънредно значимо.

Скорпион
Сътрудничеството през днешния ден е доста значимо. Само че обединяването на своите с непознатите хрумвания, ще се окаже доста сложна работа, защото равнището на Вашата сила се колебае по най-непредсказуем метод. Без каквото и да било притеснение казвайте това, което мислите, само че също по този начин и деликатно се вслушвайте в това, което хората мислят за Вас. Изцяло можете да избегнете затрудненията, зараждащи при контакт лице в лице. За какво тогава са телефона и електронната поща?

Стрелец
В това, което ще каже Вашата половинка през днешния ден, няма да има никакъв подтекст! И дори не се опитвайте да го намерите. Ще Ви кажат тъкмо толкоз, колкото мислят: нито дума повеч, нито дума по-малко. Затова в случай че внезапно откриете в казаното скришен смисъл, просто ще се дължи на огромната Ви фикция...

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
В живота на Вашия обичан човек се е повил проблем, който той може да реши единствено с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се оказва помощ, е комплицирано да кажат освен звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат схващат всичко и без думи...

Риби
Днес общуването Ви с другите хора ще бъде за Вас доста леко и доброволно и съвсем никой няма да може да Ви изкара отвън себе си, стига единствено това да не се отнася за загубата на обичания Ви отбор(това се отнася и за жените)! През този ден децата самоуверено могат да задават разнообразни пикантни въпроси, Вие ще знаете всички отговори и ще съумявате да ги подадете по най-подходящия метод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР