Овен Да кажете, че последните няколко дни не са били

...
Овен Да кажете, че последните няколко дни не са били
Коментари Харесай

Кошмарен старт на седмицата за представителите на тези 3 зодии

Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На процедура са Ви доставяли всички и всичко. За благополучие в този момент ще имате задоволително време, с цел да се изолирате от тези, които са правили в последно време единствено неща, които да Ви работят на нервите. За себе си към този момент сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това оптимално, и не се тормозете да поканите и приятелите, с цел да се причислят към Вас.

Телец
Не икономисвайте силите си, с цел да се подготвите за идващите няколко дни. Ситуацията ще претърпи някои промени и евентуално ще се досетите за това, което Ви следва. Само че за безпокойствие няма аргументи - просто се убедете, че сте прочувствено готови за решението на тези задания. Въображението Ви рисува доста по-страшни картини от тези, които в миналото биха могли да станат действителност, та за какво не започнете да мислите по-позитивно?

Близнаци
Уморени сте. И толкоз сте изтощени, че за персонален живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя в действителност е богатство, което не би трябвало да се изпуска! На подобен героизъм ще се съгласят малко на брой.

Рак
Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено доста неща ще се случат не по този начин, както са били планувани, а за Вас е извънредно мъчно да се приспособявате към някаква обстановка. Ще възникне напрежение в връзките Ви с околните, а през първата половина на деня ще е съвсем невероятно да стигнете до взаимно схващане. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, по този начин и проектите Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари забавни хрумвания и ексцентрични решения.

Лъв
Този ден ще зарадва Лъвовете, които възнамеряват да го прекарат в кръг от близки хора. Не е мъчно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на обичания човек. Не са изключени и нови запознанства. Те чакат тези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно визитата на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите поучават за изгодност. При състояние че финансовата обстановка не е по никакъв начин удобна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има огромна възможност за неразположение.

Дева
Девите вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказало доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия обичан човек, защото преди всичко за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте задоволени, само че къде ще бъде тогава Вашата половинка?...Май това не е известно никому...

Скорпион
Не изключително преуспяващ е този ден, нито пък доста перспективен и плодотворен, само че пък ще бъде прелестен. Няма потребност да се затрупвате в работа, а умерено можете да се наслаждавате на ставащите събития, като дружно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои стремежи и фантазии. Ще се открият у Вас нови гении, само че не бързайте незабавно да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите виждат това. Само че реакцията им не е еднопосочна: едни се радват, а други несъмнено завиждат. В последна сметка най-малко ще си изясните нещата....

Стрелец
Вие сте извънредно непоследователни в своите действия, само че това изобщо не Ви пречи - първо: прелестно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от задачите, които сте си сложили. Благодарение на изключителната си бдителност, ще забелязвате тези шансове и благоприятни условия, от които не са се възползвали хората, които са към Вас, и вследствие на това ще се окажете надалеч пред съперниците си. Определена заплаха за Вас съставляват слуховете, които популяризират Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се популяризира с непредвидена експедитивност, а с цел да я опровергаете, ще се наложи много да се потрудите.

Козирог
Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.

Водолей
Обърнете през днешния ден малко повече внимание на своята майка. Тя в този момент е в неприятно въодушевление и се нуждае от Вашата помощ. Освен това за себе си може да подсети остаряла болка, за която от дълго време сте не запомнили, и е извънредно време да се отнесете грижливо към своя организъм. Отделете повече време на въпроса за персоналния си живот. Покажете се в очите на обичания в напълно различен облик. Актрисата от Вашата душа желае да бъде пусната на воля. Измислете и роля: може би дамата –вамп?!!! Бъдете сигурни - няма да съжалявате.

Риби
Бъдете търпеливи към раздразнителността на своя обичан човек. Той не е съвършен, само че Вие го обичате точно подобен! И с изключение на тези негативни качества, той има и доста позитивни! Ако напълно не можете да търпите, безмълвно се отдалечете или просто идете в другата стая. Пребройте до 10 и ще можете още веднъж да се усмихвате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР