Овен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –

...
Овен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 март: Тежък ден чака 4 зодии

Овен
Бъдете подготвени през днешния ден за сърпрайзи от друго естество – приятни и не напълно. На първо място те ще обиден Вашия персонален живот и всичко, обвързвано с него по един или различен метод. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, само че да застанете в бойна стойка, с цел да имате подготвеност да отвърнете на удара, е изцяло по Вашите благоприятни условия.

Телец
Днес направете нещо, което ще може да пробуди Вашите усеща. Изследвайте нови аромати, звуци, текстури - в света има толкоз онтересни неща и въпреки че в никакъв случай няма да можете да опитате безусловно всичко, би трябвало да желаете да знаете колкото се може повече.Сега е най-подходящия миг за това. Вие като гъба се пробвате да попиете всичко, което се изпречва на пътя Ви. На процедура може да се обогатите с голям брой нови хрумвания и да намерите нова тенденция на живота си.

Близнаци
През този ден Вашия обичан човек ще се прояви в непредвидена за Вас светлина, а и ще се наложи да преразгледате своето отношение към него. Резултатите от равносметката може да се окажат напълно непредсказуеми и по тази причина бъдете подготвени за всевъзможен излаз от събитието...

Рак
Това е един от тези дни, когато може да си позволите на практика всичко. Вашият персонален престиж надали ще бъде подложен под подозрение. Обещават да бъдат сполучливи контактите с хора от чужбина, с известни фигури в региона на науката, обществената активност, политиката и юриспруденцията. Ще имате триумф във всички инициативи, които се отнасят до свободното и самостоятелно творчество. Възможни са щастливи събития, свързани с децата или фамилията, а може и с любовния живот.

Лъв
Вашият обичан човек през днешния ден няма да може да се възползва от тези богатства, които в обилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или интензивно да му помогнете, или изобщо нищо да не му предоставяте – за какво да му давате това, което, по този начин или другояче, в никакъв случай няма да може да употребява....

Дева
Тъжен ден, който в действителност може да Ви закара, да си спомните тъжната история на Ромео и Жулиета. На пътя Ви може да се изпречват най-абсурдни трудности, създавани главно от родственици и близки. Не позволявайте никакви условия на домашните, да Ви накарат да отмените срещата си!

Везни
Предстои извънредно комплициран ден от професионална позиция. Възможно е да прекратите съдействието си с отдавнашни сътрудници, както и за съществени загуби. Няма кого да обвинявате - казусът, за жалост, сте си основали сами. Отношенията, на които доста държите, и които са Ви толкоз скъпи, се разлагат, и в действителност в този момент е невероятно да бъдат хармонизирани. Бъдете търпеливи и се дръжте почтено и не негодувайте против индивида, който прави нелепости под въздействие на страстите. А и никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Ако би трябвало да сме точни, от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста време, откакто сте го докоснали.

Скорпион
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да разбере претекстовете за Вашите действия, заради което ще се наскърбява от дейностите, а няма да се пробва да разбере аргументите за тези дейности. Май ще се наложи или да ограничавате своите дейности, или да обяснявате всяка своя крачка.

Стрелец
Постарайте се през днешния ден освен да не демонстрирате, а ловко да прикриете своята накърнимост. Ако не го извършите, от нея може да се възползват по доста низък метод. Не позволявайте на своя обичан човек да се впуска в разбор на отдавнашни и към този момент позабравени събития, тъй като може да се скарате.

Козирог
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било активност, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Водолей
Днес няма да имате цялостна автономия. В едно и също време ще сте подвластни както от реализация на личните проекти, по този начин и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви справедливи условия, да вземем за пример на спуснато от горната страна предписание, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, провокирани от някакви хронични или професионални болести. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, само че в следствие ще остане все същия минус - липса на независимост и самостоятелност.

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР