Овен – щом сте се родили под този зодиакален знак,

...
Овен – щом сте се родили под този зодиакален знак,
Коментари Харесай

Хороскоп На Кармата. Какви Сте Били В Миналия Си Живот Според Зодията

Овен – щом сте се родили под този зодиакален знак, значи в предишния си живот сте били неугледни и нерешителни. Предпочитали сте да се сливате с тълпата, вместо да застанете твърдо зад личните си позиции. И в този момент е време да се научите да бъдете себе си. Да бъдете смели, да не отстъпвате от своите правила.

Телец – щом сте представител на тази зодия, значи прекомерно дълго сте били небогати в предишните си животи. Дава ви се късмет да се научите да печелите, да се радвате на скъпи придобивки и глезотийки. Много пъти ще ви се желае да сцепите стотинката на две или да спестите. Не го правете! Всеки Телец е предопределен да живее пищно, единствено и само, в случай че не е сребролюбец.

Близнаци – под тази зодия се раждат хора, които в предишните си животи са отделяли цялото си време върху науката, някаква идея или в това да служат на някого. Вглъбени в своите отговорности, те не са могли да се радват същински на живота. Затова в този момент имат късмет да опознаят цялата му хубост. Да се радват на облака, на порива напразно, на хубав стих. Да плачат на тъжна ария, да усетят силата на дребните неща.

Рак – в този момент отдадени на фамилията си, в предишните си животи Раците са били търговци, отдаващи времето си напълно на своя бизнес. Обикаляли са света, видели са хиляди места, опознали са доста хора и култури. И в този момент е моментът да си седнат на дупетата и да оценят комфорта и удовлетворението от спокойния фамилен живот. И да прекарват времето с околните си.

Лъв – те постоянно са упреквани в егоцентризъм и даже егоизъм. Оказва се, че имат цялостното право да са такива! Защото в предходните си животи тези души са били извънредно отдадени на хората. Помагали са безусловно, пренебрегвали са своите потребности, в името на непознатото благополучие. И е настъпило времето, в което би трябвало да се посветят малко на себе си и своето его.

Дева – родените под този зодиакален знак са били отшелници, свещеници, монаси. Хора, посветили съществуването си на духовното търсене и израстване. И вселенският баланс им постанова да усетят малко и от светската суетност, от атмосферата на финансовите и търговски действия, от любовта и омразата на хората. От политиката, ръководството, модата, киното, въобще всички, типично за актуалния свят.

Везни – забележителна дипломация, обноски, необикновен сексапил и комуникативност. Тези отличителни черти на Везните не са им били постоянно присъщи, обаче. В предходните си животи те са били груби, даже жестоки, алчни, злоупотребяващи с доверието на другите. Интересували са се единствено и само от личните си облаги, по тази причина в този момент е времето да изкоренят ужасните привички и да станат образец за човечност, чест и правдивост.

Скорпион – мистерията, потайността и затворения темперамент на представителите на тази зодия не са инцидентни. А са един тип кармичен балансьор, тъй като в предишните си животи Скорпионите са били бъбриви, лековерни, даже повърхностни, само че най-много – не са имали способността да пазят същински значимите секрети. Освен това с тях доста постоянно са злоупотребявали и в този момент колелото се завърта!

Стрелец – при тази зодия нещата са малко по-специални. Стрелците в предишните си животи са преследвали единствено и само удоволствието. Черта, която е мощно изразена и в настоящия им живот. Но дружно с нея се появява и една дълбока нематериалност. И тук е разковничето – кармата на Стрелеца е да откри салдото сред двете! Да бъде чист като дете, само че и с мъдра душа.

Козирог – борбени, уверени и сполучливи кариеристи, Козирозите са надарени с тези черти, с цел да компенсират цялостната им отдаденост към фамилията и семейството в предишните животи. Дошло е времето да разширят своите хоризонти и да се посветят на личностното и професионалното си развиване. Да опитат от триумфа, да свикнат с гледката от върха!

Водолей – щом си се родил под знака на Водолея, значи плащаш цена за редица егоистични и егоцентрични превъплъщения. Неслучайно Водолеите са безспорни алтруисти, подготвени да оказват помощ на всеки. Урокът, който би трябвало да научат в този момент, е че целият свят е едно огромно семейство, което би трябвало да се обича и да си оказват помощ.

Риби – този знак затваря зодиакалния кръг и неговите представители са си научили всичките уроци. Остава им единствено вярно да приложат наученото, с цел да живеят в благополучие и естетика със себе си. Смята се, че в случай че Рибата не слуша вътрешния си глас, който постоянно знае вярното решение, няма да откри наслада. Така че, съветът към вас е да не изневерявате на себе си. Никога!
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР