Овен Намеренията ви днес може да са взривоопасни. Идеите ви

...
Овен Намеренията ви днес може да са взривоопасни. Идеите ви
Коментари Харесай

Две зодии получават шанса на живота си, друга среща любовта

Овен

Намеренията ви през днешния ден може да са взривоопасни. Идеите ви са положителни, само че не са съобразени с действителността. Рискувате да се изложите.

Телец

Това е ден, в който ще имате късмет да постигнете всичко, което желаете в персоналния си живот. Сега може да се договорите за най-изгодните за вас условия.

Близнаци

Днес ви чака добра вест. Обстоятелствата ще се подредят тъй че да ви е най-удобно да развиете и осъществите желанията си.

Рак

Днес не попадайте в плен на разкази за непознат живот. Ако се замислите във вашето ежедневие има доста по-ценни моменти!

Лъв

Това е добър ден за почистване на всичко излишно. Не се подавайте на страстите. Нищо, което не сте употребили повече от година не ви е нужно.

Дева

Днес не задавайте непотребни въпроси. Така може да бъдете обвинени в прекомерна заплеснатост. Ако деянията задоволително самообладание ще разберете всичко.

Везни

Днес ще сте приятна и търсена компания. Хубаво е да прецените с кого тъкмо желаете да прекарате деня, с цел да не става тълпа.

Скорпион

Днес не прекалявайте с желанията. Едно ви е изцяло задоволително, в случай че покрива ваша огромна фантазия.

Стрелец

Трудният интервал за вас още не е приключил. Разнообразяването обаче ще ви даде доста. Заемете се с нещо друго и нетипично за вас. Може да е обвързвано с изкуство.

Козирог

Днес няма да може да се измъкнете от отговорностите си. Върху вас ще се стовари и остарял дълг. Опитайте се да приключите с всичко в точния момент.

Водолей

Това е ден, в който ще имате смели проекти за вашето бъдеще. Те обаче ще желаят съществено финансиране и това е най-важното, което би трябвало да решите.

Риби

Този петък не правете взаимни отстъпки със себе си. Ще ви помолят за услуга, само че в случай че нямате предпочитание не се колебайте да откажете.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР