Овен Налита на бойА! Това пък какво е? Останки от

...
Овен Налита на бойА! Това пък какво е? Останки от
Коментари Харесай

Как зодиите срещат извънземно

Овен
Налита на пердах


А! Това пък какво е? Останки от извънземен транспортен съд? Еха! Ей, има ли някого? Излез, беее! Излез да се преборим! Тоя пък, зеленият, в този момент откри да припада. Човек му предлага равна борба, обективна, той – не. Зле му било! Няма към този момент отношение. Няма схващане. То това извънземно ли е – шушумига! Едно време какви извънземни имаше – ехеее…
Да разтълкуваме: Овенът е самоуверен прикюченец, значително даже необмислен. Той обича да се състезава. Най-големият му минус е, че е тотално некадърен на емпатия и прозрение в проблемите на другите.

Телец
Затваря си очите


В два през нощта отваря хладилника, само че внезапно го затваря и отскача обратно. На рафта са се материализирали 13 зелени човечета. Телецът поема мирис и внимателно протяга ръка към вратата: желае си биричката! Посреща го детски хор: „Здравей, землянино! Ние сме тук, за да…“, землянинът е сграбчил кенчето и е затръшнал хладилника. Връща в хола при жена си. „Хладилникът е зеленясал, би трябвало да вземем препарат да почистим,“ промърморва той и се настанява сънено пред тв приемника.
Да разтълкуваме: Телецът е цар на самозаблудите и камуфлажа на истини, които не му изнасят.

Близнаци
Държи тирада


Пребледняло извънземно към този момент час и половина слуша лекция по какъв начин е редно да се държи един пришелец при първи контакт със земната рационална раса. Разтревожено е, тъй като началниците са го пратили с ясна задача: „Осъществи контакт и заяви на земляните, че планетата им ще бъде унищожена до 24 часа.“ Как да съобщи посланието, като не може да вземе думата. Това двуного ще приказва цяло денонощие и пратеникът няма да успее да предизвести за екстерминацията.
Да разтълкуваме: Чрез силата на словото Близнакът може да надвие и най-целеустремения съперник.

Рак
Пришълците си отиват


Ракът спи неспокойно. Събужда се и поглежда на открито: в градинката пред блока е кацнал комфортен извънземен транспортен съд. От него излиза двойка извънземни. Ракът хуква към кухнята. Ами в този момент! В хладилника няма нищо смислено. Поглежда се в огледалото. Дали да не си среше косата на път? По-добре да я върже на кокче. Със синия панталон… не, с червения… Вече наместен поглежда през прозореца. Няма и диря от гостите.
Да разтълкуваме: Ракът е създание безпределно суетливо. Ако контактът ни с непознати цивилизации зависи от него, ще си останем сами во веки веков.

Лъв
Поема самодейността


Та-ра-а-ам! Облян от разноцветно зарево и под музиката Джон Уилямс, на стадион „Васил Левски“ каца великански извънземен транспортен съд. На стадиона тече мач, само че всички фенове и играчи са приспани. Единствен очевидец е Лъвът. Той се възправя тържествено и изрича прословутата имитация: „Идваме с мир.“ Отговарят му: „Ъъъ, какво? Това ние трябваше да го кажем.“
Да разтълкуваме: Лъвът, този грандоман, не може да си показа различен в централната роля на нещо толкоз значимо като първия контакт с извънземна цивилизация. Естествено е самодейността да тръгне от него.

Дева
Не му минават тези


„Имате поща“, оповестява компютърът и дисплеят полудява. От монитора изплува лице с невъобразими черти – нещо като портрет на продажница, рисувана от Пикасо. Лицето заговаря: „Аз пристигам от Сириус…“ Девата подвига телефона и моли систематичния админ да пристигна да си свърши работата, в случай че обича.
Да разтълкуваме: Реалист-тире-скептик като Девата не се хваща на плоски уловки. Дори от монитора да наднича същинско извънземно, тя ще упорства да бъде поправен, тъй като единственото възможно неслужебно нещо на екрана му е фотография от плажа в Гърция.

Везни
Не и в моята леха!


Везните обичат мира, само че любовта им към хубостта и хармонията е по-силна. Затова и нашата Везна изпада в припадък на бяс, когато летяща паница е каца право в розовата й леха – същата, която през седмица снима и пуска в инстаграм. От извънземния транспортен съд излизат два великански хлъзгави плужека с мотористки каски. С военен зов Везната сграбчва препарата срещу вредители и облива гостите. Така е предотвратен следващият опит за контакт.
Да разтълкуваме: Везните биха създали всичко допустимо да избегнат спора. Но когато е неминуем, се хвърлят в него с лъвска смелост.

Скорпион
От наслада пали цигара


Скорпионът вика духове. Масата стартира да се тресе, дочува се ръмжене. В единия й ъгъл право в пепелника се материализира нещо светещо и шаренко. От него се спуска стълбичка и сред фасовете стартират да излизат извънземни в сребристи скафандърчета. От наслада Скорпионът пали цигара. Забелязва, че има друга, която към този момент дими в пепелника, по тази причина я загася. Без да желае с фаса е смачкал летящата паница. Инопланетяните изпадат в шок и ритуално се самоубиват.
Да разтълкуваме: Скорпионът е подобен мистик, че в случай че си изиска, би видял извънземни и там, където ги няма.

Стрелец
Удря с пестник


Стрелецът вижда странна врата и влиза. Двама седят пред някакви пултове и се карат нещо. Забелязват го едвам когато Стрелецът ги заговаря: „Кво става, пичове?“ Не му прави усещане, че „пичовете“ са триметрови, непрестанно си менят цветовете и го гледат на кръв с осемте си очи. Той взема решение да помогне, като им тресне апаратурата с пестник. В резултат вратата се затваря и корабът потегля.
Да разтълкуваме: Стрелецът е безумно самоуверен, като акцентираме на първата дума. Той също по този начин има наклонност да пропуща детайлите, даже когато ще му извадят очите.

Козирог
Не реализира контакт


Козирогът среща извънземни всяка нощ в дребните часове. Проблемът е, че от време на време спи, а в други случаи е подпил и по тази причина не може да реализира контакт сред цивилизациите. Но даже и да беше видял пришълци, Козирогът би се усъмнил във верността на личните си усещания. (Той сляпо има вяра в лафа от вица: „Жена, ти на мен ли ще вярваш, или на очите си?“)
Да разтълкуваме: Козирогът обича светът да е подобен, какъвто го познава и прави всичко допустимо да резервира статуквото, даже в случай че това постанова да си не помни че е срещнал извънземен разсъдък.

Водолей
Влиза в разговор


Сценарият „Водолей среща извънземно“ би трябвало да се назовава „Водолей среща ДРУГО извънземно“. Срещата протича под формата на потребен разговор и звучи по този начин:
– *&( %$# & * @?
– 0011101011001.
След което договарящите страни се разделят и всяка се заема със своите каузи.
Да разтълкуваме: Представителите на този знак имат повече общ език с представителите на извънгалактически цивилизации, в сравнение с с двукракия локален преобладаващ тип, който систематично трови Земята, малтретира останалите типове и избива себеподобните си.

Риби
Без битка се дава


През отворения прозорец зазвучава неземна музика. Тялото на Рибата се отделя от леглото и се понася на открито. Не се съпротивлява, такава е била ориста й: да я отвлекат извънземни. Бездруго целият й живот е низ от трагични събития и депресиращи срещи с малоумници.
Да разтълкуваме: Представителите на този Воден знак са отворени за необяснимото. Техният разум е попивателна за нови хрумвания въздействия. Те доста биха желали от мозъка им да бъдат изличени всички глупотевини и плоскоумия, които ги засипват в всекидневието. За това знамение разчитат на извънземните.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР