Oвен. Началото на месеца може да започне малко напрегнато за

...
Oвен. Началото на месеца може да започне малко напрегнато за
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за месец май: Овен - Дева

Oвен . Началото на месеца може да стартира малко с напрежение за представителите на тази зодия. Ще сте подготвени за диалози и ще влагате цялата си сила в тях, поради това е добре да не сте толкоз импулсивни (каквато в действителност е природата ви), в случай че не желаете да останете неразбрани. Разговорите може да включват отношение към парите, тъй че е хубаво да бъдете добре готови, с цел да не изгубите заплануваните доходи. Добри предпоставки за триумфи при подписване на контракти и покупко-продажби за сделки. Ако имате такива планове, гледайте да ги извършите до 15-20-о число на месеца, тъй като след това нещата може да се объркат, което в допълнение ще ви изнерви. Много е евентуално да имате къси пътувания, както от персонален, по този начин и от длъжностен темперамент. Не е изключено в средата на месеца при някои от вас да се появи любовна искра, тъй че се отдайте на сантиментални прекарвания. Обвързаните да внимават да не бъдат хванати в крачка.

Телец . Сега е моментът да покажете на какво сте способни. С огромно предпочитание и неспокойствие ще вършиме всичко и няма да съумеете да скриете страстите си, колкото и да се прикривате. Материалното благоденствие ще е най-важното, тъй че се стремете точно към финансовия триумф непременно. Много е евентуално някои представители на зодията да сменят жилището си или създадат ремонт, тъй че се оглеждайте – може би мечтаното жилище е тъкмо под носа ви. Ще имате потребност да се почувствате обичани и може би е време да покажете същинските си усеща към тези, които харесвате, а не да се вършиме на незаинтересовани от тях. Вслушвайте се в думите на хората и не правете прибързани изводи.

Близнаци . Вече е време да стъпите на земята. От толкоз обич не можете да мислите трезво и моментът да се опомните пристигна. Някои от вас са избрали с кого да продължат и оставят случките в предишното, за разлика от други, които не желаят да се откажат по този начин елементарно от вниманието на срещуположния пол. Но в случай че вие сте от подценените, не се затваряйте в себе си, а споделете с някой близък; диалогът при вас постоянно оказва помощ. Средата на месеца може да е много под напрежение интервал за някои от вас. Бъдете внимателни на пътя, както и с контракти, покупко-продажби с сделки, договаряния и проекти за пътувания. Възможно е да се слагат неверни диагнози, в случай че имате здравословни недоволства, тъй че потърсете най-малко няколко отзиви. Не казвайте думи преждевременно, с цел да не съжалявате по-късно за тях.

Рак . Любовната вълна на Близнаците ви спохожда бързо. Не е изключено някои от вас към този момент да са във връзка, която към момента крият от близкото си обграждане, само че скоро всичко ще излезе на бял свят за положително или неприятно. Не се тормозете дали приятелите ще харесат избраника ви – откакто са ваши другари, те ще му/й дадат късмет. Стига да преценяват, че е индивидът за вас, нещата ще са добре, само че в случай че нещо не им хареса, може да имате пререкания с тях. Но знайте, че те ви мислят положителното и точно поради това се пробвайте да разберете доводите им и се замислете дали не са прави. При някои от вас има положителни предпоставки за финансови доходи, тъй че може би е моментът да поискате увеличение на заплатата. В края на месеца може да сте изчерпали силата си и е време да заредите батериите си с някакво обичано занятие.

Лъв . Както позитивни, по този начин и негативни неща ви спохождат. Хем имате шанс, хем мислите, че можеше и повече да получите. Това е по този начин, тъй като в случай че нещо ви се даде, друго ви се взима. Ако в работата сте добре, то в фамилията нещата не са добре и противоположното. Лъвовете желаят всичко да бъде наред и сами да управляват нещата, само че в този момент са малко безпомощни. Въпреки всичко си имате шанс и би трябвало да го употребявате, когато почувствате, че е пристигнало времето. Правете това, което желаете и се опитвайте да мислите положително върху нещата. За необвързаните: огледайте се добре из приятелското си обграждане – точно там може да има някой, който изпитва усеща към вас и се опасява да ги покаже поради лъвската ви природа. Обвързаните: всяко семейство има както хубави, по този начин и неприятни моменти. Доста постоянно може да сте прекомерно прочувствени и е хубаво преди да извършите някакъв коментар, да се замислите дали в действителност индивидът до вас има виновност или просто вие прекомерно безусловно приемате нещата.

Дева . Както постоянно, вие мислите с какво още да обогатите своите познания. Отдайте се на пътувания с другари зад граница и се забавлявайте, пробвайте разнообразни храни, започнете да учите нови езици, тъй като в средата на месеца ви се готви изненада. Възможно е всичко, което желаете, да се изплъзне от педантичните ви ръце, в случай че не изиграете вярно картите си. Близкото ви обграждане – сътрудници, братя, сестри – може да има потребност от ваш съвет и с мъдростта си ще би трябвало да му помогнете. Някои от вас ще имат предпоставки да сменят работата си и всичко ще е с помощта на гениите им, които са създали усещане на близките. Но както към този момент загатнах, допустимо е проектите ви да се провалят, тъй че бъдете търпеливи и в случай че може до 11-о число на другия месец не правете проекти за сключване на нищо, което ви обвързва с някого, с цел да не останете леко разочаровани.

Мариета Георгиева

Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР