Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да

...
Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 октомври: Проблеми и неуспехи за няколко зодии

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да извърши няколко не доста приятни отговорности, което в забележителна степен ще се отрази на неговото въодушевление. За страдание - и на Вашето също, защото всички свои прекарвания и нелицеприятни мнения, той обилно ще споделя с Вас.

Телец
Очаква Ви прелестен ден, доста подобаващ за другарство, другарски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки доста мотиви за наслада и забавление. Лесно ще се справяте с домашните отговорности. Ще се появят нови хрумвания и проекти.
Финансовата обстановка е удобна и ще може да вършиме по-едри покупки. През втората половина на деня са евентуални пътувания, които ще бъдат уморителни, само че сполучливи. Денят е подобаващ за разискване и начало на взаимни планове.

Близнаци
Крайният резултат от Вашите проекти и старания напълно и изцяло ще зависи от отношението Ви към личните старания, и от това, по какъв начин поддържате връзка с другите хора. В края на краищата какъв е смисъла на триумфа, в случай че се отдалечавате от околните си и се побърквате от стрес, пробвайки се да постигнете този триумф?
В даден миг страстите се нажежават: отчетете това, когато решите, какъв ще бъде по-нататъшния Ви проект за деяние. И изключително значимо е да помислите, когато решите да критикувате някого.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, в сравнение с сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти.
Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано.
Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева
Има единствено един елементарен прийом да облекчите себе си през идващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е елементарно да се каже, само че е по-трудно да се направи, само че незабавно щом започнете да полагате старания, неотложно ще усетите усета на свободата.
Понякога възприятието за виновност ще попречва забравянето на старите неудачи, неприятното отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате отговорни, задайте си въпрос за какво. В предишното да се върнете е невероятно. Единственият вероятен вид е, да продължавате напред!

Везни
Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нещата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди.
Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себе си, и за своите близки, не малко проблеми.
Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец
Вашият знак е прочут със своето свободолюбие, само че са малко тези, които знаят, че Вие сте и доста лоялен сътрудник. Това е изключително настоящо, в случай че сте се срещнали с човек на Вашето интелектуално равнище, и също така сте усетили увлечение към този човек.
Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те би трябвало да Ви схванат. А в случай че са Ви същински другари няма да се учудят, в случай че по-късно се появите на улицата и с необятна усмивка кажете, че е допустимо, това да е обич.

Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и повлияване след препирня с обичания човек.
Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.

Водолей
Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.

Риби
Днес не би трябвало в нищо да се отклонявате от привичните, тествани времеви схеми за деяние. Нищо ново, с изключение на триумф, няма да имате. Много ще Ви помогне способността да вършиме похвали на нужния човек в точния миг. Това ще бъде задоволително, а по-късно нещата сами ще тръгнат без спънки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР