Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що

...
Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що
Коментари Харесай

Хороскоп за събота /12.01.2019г./

Овен
Мозъкът Ви навлиза в доста мощна фаза, изключително що се отнася до образните качества. По тази прчина денят е съвършен за реализация на художествени желания и планове. На домашния фронт най-много може да се заемете с битови усъвършенствания или козметичен ремонт, за който от дълго време сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети ентусиазъм, благодарение на което да си изясните, какви решения би трябвало да вземете. Замислете се за възобновяване на дрешника - от новия си облик бихте придобили убеденост.

Телец
От този ден е изцяло евентуално да започнете нещо ново. Вариантите са доста: с нов обичан човек, изобщо без него или пък с предходния, само че на нов лад. При всички случаи някакъв детайл на оригиналност би трябвало да участва през днешния ден обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете хубав букет цветя. Също е излаз.

Близнаци
През този ден всяка дума, казана от Вас на обичания Ви човек, ще има над него в действителност вълшебна власт. Тя или ще го накара да работи по този начин, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния метод, на назад. Да владеете такова извънредно мощно оръжие, резултата от потреблението на което е незнаен, не е елементарно, само че за сметка на това е забавно.

Рак
През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което напълно буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че тъкмо Вие сте го предиздвикали да огледа на това качество по различен метод. Може да бъдете поласкани.

Дева
Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.

Везни
Нетрадиционният метод за решаването на доста типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате късмет да въведете ред в връзките с деловите сътрудници, да измененията изискванията на съдействие с по-изгодни, както и да уредите новите си връьки. Могат да пораждат компликации от юридически темперамент. Старайте се да не притегляте вниманието на държавните организации. Този ден е доста подобаващ за домашни празници и отмора в компанията на най-близките хора.

Скорпион
Достатъчно! Накрая към този момент е пристигнало време, да се освободите от всички тези рискови усеща, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях, и дори си позволете и малко развлечения. Вероятно към този момент от самата мисъл, че ще се отпуснете и ще престанете да се безпокоите и ще се почувствате по-добре, към този момент в действителност ще сте добре. Но в случай че желаете да си повдигнете настроението, планирайте да прекарате известно време с обичания човек.

Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Ще се появи опция да осъществите своя отдавнашна фантазия. Единственото, което може да Ви попречи, това е дефицитът на убеденост в себе си. Отделете повече време на общуването с тези, които Ви имат вяра и не икономисват думите на поддръжка и на похвали, и ще почувствате, че позитивните трендове набират мощ. Денят е доста подобаващ за работа с документи, попълване на анкети и формуляри, а по този начин съшо и за работа с публични организации. Ако пътувате, няма да имате проблеми. Не би било зле да пътувате с някой от членовете на фамилията.

Водолей
При общуването със съидейници е желателно да деянията разумност, съвестност и досетливост. Ако на време решите за себе си, кой фактически заслужава да бъде наименуван Ваш другар, и с кого би трябвало да стоите на отдалеченост и да нямате прекомерно близки и доверителни контакти, ще Ви е доста по-лесно да се ориентирате в обстановката и да си вършиме проекти за бъдещето. Това е уместно време за неофициални срещи с сътрудници ( да вземем за пример за посещаване на конференция или симпозиум). Собствените си истински хрумвания облечете в ясна форма, а по този метод те бързо ще намерят отклик.

Риби
Животът е дълъг път, изпълнен с огромни загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-хубав ще бъде прагматичния метод. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а по-късно може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате несъмнено време с другари, с цел да си отдъхнете от всички тези значими въпроси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР