Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що

...
Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Мозъкът Ви навлиза в доста мощна фаза, изключително що се отнася до образните качества. По тази прчина денят е съвършен за реализация на художествени желания и планове. На домашния фронт най-много може да се заемете с битови усъвършенствания или козметичен ремонт, за който от дълго време сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети ентусиазъм, благодарение на което да си изясните, какви решения би трябвало да вземете. Замислете се за възобновяване на дрешника - от новия си облик бихте придобили убеденост.

Телец
Много рядко се случва по този начин, че представител на Вашия знак да се усеща несигурно. Това значи, че на другите е мъчно да се оправят с Вас, защото надали бихте разрешили някой да вземе връх. Ако някой изиска да Ви трансферира представителни компетенции, Вие няма да започнете да отказвате. Ако се наложи пък да защитавате хора, които не са в положение да създадат това сами, с наслада бихте го създали. Така че в случай че през днешния ден Ви попадне подобаващ случай, безусловно се възползвайте от него.

Близнаци
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да знаете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.

Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.

Лъв
Забързан ден ви чака или най-малко ще се наложи да проведете голям брой диалози. Не давайте обещания наляво и надясно, тъй като няма да смогнете да ги извършите всичките, без значение от оптимистичното ви въодушевление.

Дева
Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.

Везни
Предстоят Ви няколко съществени тествания, и звездите са Ви подготвили не малко съблазни и изкушения. Ще съумеете да не се поддавате на провокациите на противниците и съперниците, само че да се съпротивлявате на околните, които се пробват да Ви манипулират, ще бъде много по-трудно. Има финансови въпроси, които изискват неотложно разрешаване. Отнесете се към тях съществено, без да разчитате на шанс. Ситуацията изисква спокойни размишления и никакви неочаквани приумици не са нужни. Вечерта е подобаваща за другарство с другари или сантиментални срещи.

Скорпион
Ритъмът на живота се намалява и денят дава обещание да бъде освен спокоен, само че и прелестен. Ще съумеете да внесете в живота си някакво многообразие, без да създавате освен това дискомфорт нито за себе си, нито за околните си. Денят е подобаващ за посещаване с музей, спектакъл или галерия, защото в този момент сте изключително възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на истински хрумвания, отнасяши се до споразумяване на дома или до смяна на интериора. Ако вършиме за тази цел покупки, вероятно ще извършите отличен избор.

Стрелец
Този ден ще Ви подари естетика в общуването с обичания човек, а и с деловите парньори, както и сполучлива работа в насоки, имащи отношение към законите и законодателните институции. Много сполучливи ще бъдат късите пътувания, свързани с социална или художествена активност.

Козирог
Неспокоен и спорен ден. Ту ще сте преизпълнени с ентусиазъм и ще сте подготвени да споделяте забавни хрумвания, ту ще се намирате в положение, близо до меланхолия, и ще избягвате компанията даже и на най-близките си хора. Важна ще бъде поддръжката на членовете от фамилията и на най-близките си хора, и вероятно ще я получите, а да се оплаквате от несправедливостта на живота в това отношение просто няма смисъл. Денят е подобаващ за дейна отмора. Жадувате за нови усещания, а обичаният Ви човек ще се стреми към умерено превозване на времето. Без подозрение, това може да стане причина за разногласия.

Водолей
От дълго време Ви се желаят близки и доверителни връзки. Понякога всеки би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от на никое място. Сега е най-подходящото време да се огледате в близост си и да потърсите хора, чийто метод на мислене Ви е непосредствен. Защо не планирате нещо като игра на тенис или колекция на пица, с цел да укрепите зародилата посред ви връзка? Само ще се радвате на това, което ще се получи като резултата.

Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР