Овен Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край

...
Овен Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 юни

Овен
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите завършек на различията, които са Ви пречили на напредването напред. Повод за безпокойствие няма, само че и малко зоркост няма да е непотребна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите достижения, ще се опитат да подхващат нещо, което да попречи на Вашите триумфи. Ще Ви радва поддръжката от страна на околните. Те освен ще утвърждават Вашите действия, само че и ще оказват помощ за реализация на проекти. Възможно е забавно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални вероятности. Но пък начало на сантиментални връзки е малко евентуално.

Телец
Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в връзките. Това може да бъдат компликации в обичания човек или с колгите по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.

Близнаци
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате на своите близки.

Рак
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та въпреки това и да бъде с някакво забавяне. Не се тормозете да разговаряте с него, за изясняване. Нека самичък да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Лъв
Внимавайте в връзките с другите трима. Днес и на следващия ден не правете аборти, въздържайте се от рискови инициативи, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, само че всичко да е в норма. Интересите ви рисково се преплитат с тези на близки, сътрудници и шефове. За всичко би трябвало много да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неуместни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева
Денят не е неприятен, само че не е лишен от избрани компликации. Работата е в това, че през днешния ден ще се наложи да си изяснят своите лични стремежи, упования и страхове, а това не е так елементарно за тези, които избират да работят, а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които въпреки всичко променят на своите навици, може да чакат великодушна премия. Ще се оправят връзките с хората, схващане с коитото не сте успявали да постигнете в течение на много дълго време. През този ден ще имате късмет да сложите завършек на конфликтен и под напрежение интервал в връзките с обичания човек.

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
Днес е задължитрлно да помните, че никакви отговорности не могат да Ви задържат паралелно с индивида, с който не желаете или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е доста значимо, да се почувствате в действителност свободен човек,

Стрелец
През днешния ден Вашия обичан човек ще бъде много обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за задачата огромни старания. На процедура за Вас това си е постоянно елементарно и го постигате без усилия и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива обстановки - по този начин, за всеки случай.

Козирог
През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.

Водолей
Денят ще бъде забавен за тези, които се грижат за личното си бъдеще Днес е доста значимо да стоите надалеч от амбициозните проекти, дори и да наподобяват на всички (и на Вас –също) задоволително смели, и даже фанстастични. Може да си позволите да пренебрегнете традициите и условностите и да се държите автентично, и дори екстравагантно, тъй като всичко това ще способства за триумф. В общуването няма да има проблеми, само че надалеч не всички срещи и контакти ще Ви доставяъ наслаждение. Не давайте воля на раздразнението си, тъй като през днешния ден то е изключително разрушително.

Риби
Благодарение на прилива на интелектуална или физическа сила, ще можете да извършите доста потребни неща за фамилията, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, фамилията, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР