Овен Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край

...
Овен Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край
Коментари Харесай

Хороскоп за 22.03.2019

Овен
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите завършек на различията, които са Ви пречили на напредването напред. Повод за безпокойствие няма, само че и малко зоркост няма да е непотребна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите достижения, ще се опитат да подхващат нещо, което да попречи на Вашите триумфи. Ще Ви радва поддръжката от страна на околните. Те освен ще утвърждават Вашите действия, само че и ще оказват помощ за реализация на проекти. Възможно е забавно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални вероятности. Но пък начало на сантиментални връзки е малко евентуално.

Телец
Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде обвързван с неподходящо стичане на събитията и загуби. Създалата се обстановка е много комплицирана, и към този момент не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба персона, ще се откажете от своите цели, виждайки многото авторитетни и многочислени недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка обстановка, и му кажете това. Разбира се никой не печели постоянно в Казиното на живота, само че понякога може да се падне джакпота.

Близнаци
Не е желателно през този ден да стартирате нещо кардинално ново, грандиозно и комплицирано, а по-добре се ограничете с ежедневните отговорности и се постарайте да доведете до край започнатото. Възможни са съществени различия с деловото обграждане и ще Ви се стори, че шефовете не Ви правят оценка задоволително, а и претенциите им са голословни. Прекалено мнителни сте, и общуването с Вас напълно не е елементарно. Към своя обичан човек и към всичко това, което приказва,се отнесете с огромна доза песимизъм. Иначе рискувате да се увлечете по бягане по следващата дъга, и Вашата цялостна скорост ще се сблъска с бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите.

Рак
Някой от тези, с които сте прекарвали доста време дружно, ще стартира да загатва, че има предпочитание сред вас да има освен това от другарство. Но Вие още не сте на ясно какво тъкмо желаете. Доволни сте от сегашните връзки, само че е допустимо, да Ви чака нещо забавно. Мислите си, че си заслужава да опитате нещо ново. Истинско тестване за вс, двамата, би била инспекцията на това, може ли, прекарвайки времето дружно, да ви бъде удобно, без да е нужно да запълвате времето с остоянно бръщолевене. Заслужава си, да опитате!

Лъв
Днес Вашия обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.

Дева
Любовният трен идва на гарата и се стопира тъкмо пред Вас! Ще Ви се падне не малко деликатност. Отговорете със същото. Помнете, че любовта приема най-разнообразни форми, а този прилив на позитивна сила може да произлиза от член на Вашето семейство, от прияте, и дори от рядко доблестен сътрудник! Зад тази топлина на стоят някакви скрити претекстове, а просто тя е израз на полезността, която Вие с наличието си придавате на живота на някого. Изпратете сходно обръщение на индивида, който обичате.

Везни
Възможни са проблеми в общуването, а най-вероятни са различията при разискване на въпроси, отнасящи се до пари и скъпи движимости. Развеждащите се съпрузи могат да се скарат вечно, в случай че тъкмо през днешния ден заговорят за подялбата на взаимно добитото имущество. Ако се каните да прекарате този ден дружно с обичания човек, посветете времето на занимания, които да са увлекателни и за двамата. Безделието, дори и да е взаимно, се отразява доста неприятно на настроението и води до нараснала нервност, дори и до настъпателност. В края на деня е допустимо главоболие, а през нощта - безсъница.

Скорпион
Съвсем няма да е елементарно през този ден на Вашия обичан човек да схване Вашите усеща и планове. Само че той толкоз доста ще се старае, че ще стигне до цялостно схващане и осъзнаване на всички Ваши планове и претекстове. Не забравяйте да го оцените по достолепие и, несъмнено, да го похвалите.

Стрелец
Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко - да Ви целува.

Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.

Водолей
Може да останете с усещане, че този ден е предопределен извънредно с цел да Ви научи да се помирявате със загубите – доста неподходящо е стечението на събитията. Но това не е тъкмо по този начин. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови сътрудници, ще могат с тяхна помощ да променят обстановката към по-добро. От позиция на персоналните връзки денят е нееднозначен. Може да се резервира мира и хармонията, само че за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни обстоятелства и феномени. Но в случай че се огледа на нещата действително, спорът е неминуем.

Риби
На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а даже и нещо да не става по този начин, напълно не е наложително да сте на същото място, в това време или в същия град, с цел да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е повода. Ще почувствате голямо облекчение, когато узнаете за приятния сърпрайз, който Ви готви обичания човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате./lamqta.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР