Овен Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май

...
Овен Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете тъкмо защо. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да желаете амнистия от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че в действителност има защо да Ви прости... Но при всички случаи ще и бъде прелестно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Телец
Безспорно, хората са значими един за различен, само че за Вас хората са доста значими. От взаимоотношението си с близките, черпите сили и сила, въпреки че, в полза на истината, и този източник не е дълбок. Обезателно би трябвало да бъдете въвлечени в свят, обитаем с хора, с цел да чувствате задоволство. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до какъв брой в действителност сте задоволени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или много хрумвания, по какъв начин най-удачно да подобрите обстановката.

Близнаци
През първата половина на деня може да покажете своите най-хубави страни. Това е време, извънредно уместно за другарство и дава обещание забавни запознанства. Освен това са вероятни доста удачни покупки. Може да подновите дрешника си, а това ще се отрази доста добре на Вашето самочувствие. Творческият Ви капацитет е висок, и по тази причина новите инициативи наподобяват прекомерно многообещаващи. Денят е подобаващ за приемане и анализиране на нова информация и четене на нова литература. Вечерта може да се разноските, с цел да се избавите от безсъницата и главоболието. Внимавайте доста, когато взимате медикаменти!

Рак
Раците може да чакат един изцяло сполучлив ден. Днес представителите на този знак имат късмет да вкарат ред както в професионалната си активност, по този начин и в живота си като цяло. Може да се избавят от всичко ненужно, да укрепят нужните им връзки, и ловко да дефинират целите. Денят дава обещание плодотворно делово съдействие и подписване на преференциални покупко-продажби. В фамилията Раците се радват на взаимно схващане, а спорове и съществени различия са малко евентуални. За влюбените представителите на този знак е целесъобразно да подхващат странствуване в компанията на своята „ половинка ”, или да измислят извънредно забавление „ за двама ”. За тях е потребно да сменят ситуацията, да се развлекат и „ проветрят ”.

Лъв
Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате стара, зряла и мощна персона, даже в случай че нормалната Ви визия за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката Ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.

Дева
Днес Вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с Вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на Вашата половинка...

Везни
Не си заслужава през днешния ден да вкарвате негативни страсти в фамилните и сантименталните връзки, и по тази причина по всякакъв начин се старайте да ги избягвате. Може да зародят нови хрумвания за повишение на деловата интензивност, свързани със взаимни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.

Скорпион
Денят не наподобява доста забавен: той е обвързван с рутинна работа, която е монотонна и не изисква внимание и точност. Постарайте се понякога да вършиме спирания, въпреки и единствено с цел да побърборите с сътрудниците си, или да се поразмърдате малко. Иначе преумората отрицателно ще се отрази и на настроението, ина самочувствието Ви. Не би било зле да се поразходите по магазините, само че не с цел да купите нещо за себе си, а за другари и родственици. Вечерта е допустима среща, която ще стане за Вас един тип изпит за умеенето Ви да се контролирате, и да пазите въпреки и външно успокоение.

Стрелец
Далечните страни са това, което мощно притегля представителите на Вашия знак. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде някой или нещо, което да Ви припомня за далечните места, които харесвате. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък за ненадейно посещаване, безусловно се възползвайте.

Козирог
На Вашия обичан човек през днешния ден няма да му се желае, да оставате за дълго на саме, та по тази причина ще се пробва да Ви заведе на посетители при общи или негови познати. Може да има и други разновидности: спектакъл, музей, кино... Отнесете се към това с схващане.

Водолей
Когато през днешния ден се сблъскате с проблемите на клиентите, ще се наложи да се заставите да деянията самообладание, защото това надали ще Ви се удаде по натурален метод. Понякога се основава усещане, че хората предумишлено се стремят да Ви изкарат от релси, само че Вие просто не можете да си позволите, да им извършите подобен подарък. Отстъпете и се престорете, че те беседват сами със себе си. В края на крайщата всеки, които се пробва да Ви аргументи зло, в действителност предизвиква зло на личния си живот, не е ли по този начин? Най-добрата тактика не е борба, а състрадание.

Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР