Овен Много по-лесно ще Ви бъде да постигнете успех, ако

...
Овен Много по-лесно ще Ви бъде да постигнете успех, ако
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен
Много по-лесно ще Ви бъде да постигнете триумф, в случай че се вслушвате не в непознатите препоръки, а разчитате на личния си здрав разсъдък. Макар и на обкръжаващите разсъжденията Ви да наподобяват много странни, развиването на събитията ще покаже, че сте избрали правилния път. Денят е изключетелно подобаващ за независима работа над някакви креативен планове. Не се разстройвайте за дреболии. Ако съумеете да запазите положителното си въодушевление, връзките Ви с околните ще „ вървят ” по най-хубавия метод. Вероятни са приятни сърпрайзи и знаци на внимание, които ще Ви зарадват.

Телец
Днес на Вашия обичан човек няма да се хареса някое Ваше деяние или изявление, което неотложно ще докара до недоразумения и кавги, основател на които ще бъде, несъмнено, той. За да не се окажете потърпевшата страна, пригответе се да извършите голям брой взаимни отстъпки.

Близнаци
Близнаците ще са принудени да се замислят за промени в живота си. Ще се наложи да признаят, че са позволили няколко неточности, предизвикани от предубеждения и под въздействие на стандарта. Какво пък: извънредно време е да решите, дали желаете да вървите по утъпкания път, или ще се опитате да извършите своя пътека. Това ще бъде обвързвано с някои опасности, само че ще се окаже изумително увлекателно занятие. Денят е подобаващ за начало на реализация на проекти за бъдещето. Може, да вземем за пример, да откриете дълготраен влог, който по-късно да употребявате за покупка на недвижими парцели.

Рак
Много по-лесно ще бъде да вършите обща рутинна работа, в случай че още от рано сутринта вземете на въоръжение явен проект за деяние. Може и да го попромените в някоя част, съобразявайки се със обстановката или потребностите на хората, които Ви заобикалят, само че никога не се отклонявайте от главния курс! При контакти с поданици на други градове или от чужбина, т. е. – с носители на различен, непознат за Вас светоглед, спазвайте някаква отдалеченост поради личната Ви сигурност. Денят е прекрасен за разходка измежду природата (макар и за кратко), както и за грижа за домашните любимци.

Лъв
Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „ домашната база ” и да се осмелите да извършите крачка напред? Разбира се, че сте подготвени. Какво пък, небесата са оределили: време е, да се отправите на някъде. И в случай че в действителност го желаете, изберете си компания и започвайте да вършиме проекти – в общи линии, несъмнено. Възможно е в този момент да не можете да извършите замисленото, само че в случай че започнете да вършиме проекти, ще се почувствате, като че ли към този момент стартирате да ги реализирате. Тъй като сте изцяло уверени в своята неотразимост, вероятността за нови запознанства е доста огромна. За страдание, започващите през този ден връзки надали ще са доста продължителни и постоянни. Все отново се надявайте и на делово предложение, което да е в сходство с Вашите упоритости и желания.

Дева
Ще имате доста работа - разнообразна, само че и много уморителна. Ще се постанова непрекъснато да превключвате от една задача на друга, а това ще бъде причина, с цел да не можете да свършите нищо до край, което пък ще води до непрекъснато повишаване на напрежението. Ще бъде доста мъчно да се справите без надеждни помощници, тъй че е добре да побързате да ги намерите. Вечерта е уместно време, с цел да дадете воля на фантазията си. Ако не рисувате фантастични картини, или не пишете разкази за живота на измислени същества, погледайте приказен филм или зрелищно екранизирана приказка.

Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.

Скорпион
Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, само че внезапно сте се стили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете че не постоянно по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - дори една роза може да направи човек благополучен за през целия ден а дори за седмица и година.

Стрелец
Отношенията с околните хора през днешния ден ще Ви зарадват. Приятелите ще бъдат радостни да Ви оказват помощ във всяко начинание и ще Ви поддържат. Вероятно е разрешаване на проблем, обвързван със здравето, което Ви е тормозело напоследък. Избягвайте неточности с документи, с цел да не се получи бърканица в формалната документи. Бъдете по- деликатни, в случай че сте решили да поработите. В връзките с околните родственици ще царува цялостна естетика и може да си организирате фамилни мероприятия.

Козирог
Ако имате планове през днешния ден да се срещате с другари, денят е извънредно подобаващ. Може също да си отделите време и за четене. Бъдете деликатни с постъпващата информация - не постоянно може да се окаже вярна. Вероятни са командировки и срещи с познати от преди много време. На обичания човек би трябвало да извършите компромис, който ще разреши, да станат връзките ви по- положителни. Днес бъдете откровени при изложение на своите усеща.

Водолей
Нееднозначен ден. От една страна Ви подлагат на критика и ругаят, а от друга Вие сте напълно уверени в своята справедливост, и то изцяло основателно. Доста мъчно ще бъде да намерите помошници и съдружници: концепциите Ви им наподобяват съмнителни, а дълготрайните проекти им се костват напълно фантастични. Може да се доверите на интуицията си във всичко, което се отнася до работата и сантименталната обвързаност.Ново запознанство освен ще Ви зарадва, само че и ще постави началото на нови връзки, в случай че поискате това. Събития, нямащи директно отношение към Вас, ще помогне да се ориентирате в своите усеща.

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР