Овен Много от трудностите през този ден ще са свързани

...
Овен Много от трудностите през този ден ще са свързани
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 май: Съдбата удря шамар на 4 зодии

Овен
Много от компликациите през този ден ще са свързани с това, че виталния тонус на Овните е намален. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа. Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размишления. Разбира се, това няма да помогне за възстановяване на връзките с сътрудниците: откакто подхващат няколко несполучливи опита да Ви ободрят, те просто ще се отдръпват. Но пък у околните си евентуално ще срещнете схващане и ще намерите поддръжка. Не се опасявайте да разкажете за своите подозрения и проблеми. Ще имате късмет да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте визитата при доктор.

Телец
Денят е доста подобаващ за вътрешна работа над себе си и за разбор на своите чувства. Днешните събития ще оставят дълбока диря във Вашето прочувствено положение, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна конюнктура. Не са желателни разтърсвания. В професионалната сфера може да се занимавате със съществени неща, както и да водите договаряния. Романтичните връзки ще бъдат наситени с приятни усеща.

Близнаци
Днес бъдете деликатни и не бързайте, когато би трябвало да вземете някакво решение, касаещо сферата на нежните усеща. Може много крепко да сгрешите, оценявайки нечие отношение към Вас и в следствие да попаднете в доста глупава и ужасно неловка обстановка. По-добре е във всичко да демонстрирате успокоение и безчувственост. Не би трябвало да мислите, че по подобен метод изпускате единствения и несравним миг за пояснение - той още не е настъпил.

Рак
Днес ще разберете, че това, което в този момент се случва в връзките с Вашия обичан човек, е много друго от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава очевидно да изказвате отчаяние по този мотив: допустимо е тогава да е било и по- зле.

Лъв
Всичко през този ден ще се подрежда доста сполучливо. Лъвовете ще реализират обилни триумфи, въпреки че на процедура нищо няма да подхващат за тази цел. Ще съумеете да извършите положително усещане на тези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги чакат приятни сърпрайзи. Денят е доста подобаващ за сантиментални срещи. Лъвовете, намиращи се в развой на търсене на своята „ половинка”, е добре да посетят другарските купони, на които са поканени, и тъкмо там може да срещнете приятна персона, която няма да устои пред Вашето обаяние.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Постарайте се през днешния ден да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за реализиране на персоналните Ви проекти. В фамилните връзки може да вършиме всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави неточности. Планирайте взаимен отдих, тъй като от дълго време е трябвало да извършите това. Внимателно проверете положението на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за прилагане на заем. Препоръката на звездите е, изобщо да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има възможност да получите безценен подарък.

Скорпион
Днес ще Ви се стори, че Вашият обичан човек освен че не Ви схваща, само че и не желае да Ви разбере, даже и да се пробва да сътвори противоположното усещане. Впрочем, не би трябвало да вярвате на това, което е на повърхността! Спомнете си за айсберга и за това, че от него се вижда единствено една десета част....

Стрелец
Много ще бъде мъчно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви изясни, че в действителност доста Ви обича и без Вас не си показва живота си. А и толкоз ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било непозната помощ или обяснения...

Козирог
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дори - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
През този ден ще бъдете изправени пред нуждата да се подчинявате на някакви условия: строго професионални, юридически или битови. От това, до какъв брой сте послушни, сдържани и дисциплинирани, може директно да зависи Вашето бъдеще. Не би трябвало да разваляте връзките си с по-възрастните и опитни сътрудници или с представителите на закона, а по-добре се вслушайте в препоръките им. Ако внесете малко повече порядък в живота си, проблеми няма да има.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР