Овен Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще

...
Овен Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Много удобно време за всевъзможни истински начинания. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел групово богатство, а не персонален триумф или реализиране на някаква друга самостоятелна полза. За през днешния ден самоуверено може да насрочвате и организирате другарски срещи, някаква презентация, галерия или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Това също е не неприятен интервал за обчуване чрез Интернет и регистрация в нов за Вас спорен конгрес. Не е изключено по този метод да си намерите и нови другари.

Телец
В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!

Близнаци
Ако от извесно време воювате за връзките, то в този момент може да настъпи решаващия миг. Трудно е да се каже, за какво сред двама души нещо се трансформира, само че в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си надълбоко въздух и ще забележите, че се трансформират освен неща, свързани с Вашия сътрудник или дори динамичността на Вашата двойка, а най-много вътрешното Ви положение. Затова си дайте още един късмет, от който и двамата ще бъдете задоволени.

Рак
Днес Ви чакат голям брой открития в персоналния живот: както приятни, по този начин и не напълно. Те ще бъдат толкоз многочислени, че някои от тях може да бъдат забравени. Вашата задача е, да ги систематизирате по някакъв метод, в случай че е допустимо, да ги запишете, както и да се възползвате от тях в близко бъдеще.

Лъв
След като напоследък сте се трудили доста старателно и сте решавали проблемите на другите, в този момент Ви се желае да понамалите темпото и да си отдъхнете, както би трябвало. Репутацията Ви на човек, който постоянно знае какво прави, е необятно известна, та по тази причина в никакъв случай няма да чувствате липса на добра компания. Единственото терзание, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, само че това не е неволя, за която може да Ви се съчувства.

Дева
Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща сила, въпреки че напълно не всички събития ще е наложително да се развиват стремглаво. Дръжте се крепко, до момента в който това положение не стартира да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще припомня мъртвило след стихия, а и ще имате задоволително време умерено да помислите, да вземете значими решения и да извършите всичко, което е належащо. Ще усетите прилив на прохлада, тъй като с утринните страсти ще си отиде всичко ненужно и излишно.

Везни
Предстои Ви чувство за полет и вълшебна приказка, чийто воин ненадейно сте станали. Нищо няма да бъде в положение да скапе през днешния ден Вашето въодушевление. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „ Има и щастливци на този свят! ”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла злоба. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион
Постарайте се през днешния ден да освободите от каквито и да било отговорности. Разбира се, за него ще е мъчно да се откаже опт тях, тъй като осъществяването им счита за собствен дълг, само че натоварването му през този ден ще бъде такова, че ще му е по- добре без тях.

Стрелец
Убедете се в това, че тъкмо знете, къде звършва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.

Козирог
През този ден ще се обясни, че Вашият обичан човек от дълго време таи някаква засегнатост, само че напълно умишлено не е желал да Ви каже каквото и да било. Опитайте се да си изясните освен защо се е обидил, а и се постарайте, такава обстановка повече да не се повтаря...

Водолей
През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.

Риби
За да не се превърнете в лодка без весла и платна, която непрекъснато е подмятана от вятъра на разнообразни страни, през този ден ще се нуждаете от някакво обезопасяване. Възможно е да Ви защищити от недомислени крачки страха от провали, самотност или професионален неуспех. В същото време би трябвало умишлено да поемете риск, в случай че добре сте обмислили своите проекти и имате ясна визия за това, което желаете. Не подценявайте поддръжката на старите тествани другари или на някой по-опитен човек. Контактът с тях може да Ви даде опция да останете дееспоспосбни и финансово обезпечени при всяка обстановка. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР