Овен Месецът започва успешно за представителите на знака Овен. Дисциплината

...
Овен Месецът започва успешно за представителите на знака Овен. Дисциплината
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за март 2020 година

Овен
Месецът стартира сполучливо за представителите на знака Овен. Дисциплината е това, което ще ви помогне по пътя нагоре. Ще сте в цялостна естетика в себе си и ще може да реализирате доста от креативните ви замисли. В първата седмица на март ще може да реализирате съществени финансови триумфи. Във втората седмица на март позитивната наклонност ще се резервира, въпреки и с не толкоз изявена мощ. Вашата задача ще бъде да следвате насоката и да не се отклонявате от нея. Късметът ще е с вас. Третата седмица на март е подобаваща за любовни завършения. Сексуалната ви интензивност ще е в пика си. Все отново бъдете деликатни, в случай че става въпрос за загадка връзка. Последните дни на март ще ви дадат успокоение и изобилие от плодове от активността ви през месеца. Това е положително време да се възнаградите с къса отмора и да се поглезите със специфични процедури за релакс и хубост.
Телец
Началото на месеца ще ви предложи решаването на от дълго време наболели въпроси. Каквото и да ви коства е значимо да ги решите един път за постоянно, с цел да не се връщат при вас още веднъж и още веднъж. Една неточност в този момент може да има прекомерно огромни последствия за вас, по тази причина не пестете сили. През втората седмица на месеца ненадейно събитие може да усложни ситуацията ви. Добрата готовност и спазването на съвършена дисциплинираност ще ви помогне да се справите със обстановката. Периодът е подобаващ за приключването на остарели каузи. Третата седмица на март ще ви донесе предстоящото облекчение. Може да почувствате прочувствена и психическа отмалялост, само че от вас зависи по какъв начин ще се справите с това. Глезете се повече, угаждайте си по здравословен метод и спете задоволително. Обуздаването на негативните мисли ще донесе своите плодове. В края на месеца триумф чака тези представители на знака, които се занимават с креативна активност.
Близнаци
Месецът стартира със сърдечни завършения за представителите на вашия знак. Все отново е добре да не взимате прибързани решения, защото настроението ви ще се мени прекомерно бързо. В служебно отношение има риск да постъпите прекомерно импулсивно и дейностите ви да надвишават границите на допустимото и да се наложи да поправяте съществени неточности. До 10 март се занимавайте единствено с рутинни задания, обзор на по-отдавнашна действия и коригиране на остарели неточности. Втората седмица на март може да ви донесе любовни трепети. Случайна среща ще преобърне живота ви. За това не правете взаимни отстъпки с външния ви тип и се усмихвайте по-често. След 10 март за вас стартира интервал на напредък. Освен това ще имате задоволително независимост по какъв начин да организирате работния си развой и свободното време. Последните дни на март ще ви донесат доста шанс. Неочаквано ще имате поле за деяние и ще можете да реализирате доста от персоналните ви фантазии.
Рак
Това е месец, който ще ви подари с доста обич. Имате да наваксате. Не бройте това, което давате- може да сте сигурни, че ще всичко ще ви се върне в доста по-големи размери. Началото на месеца ви чакат събития, които ще преобърнат личното ви мнение за вас. Средата на интервала е положително време за дейности, свързани с уреждането на персоналния ви живот. Не се колебайте да сте великодушни към колегата ви и да дадете сърцето си. Само доверието и искреността може да ни доведат до щастието. Важно е да не придавате прекомерна значимост на рутинните битови проблеми. В края на месеца е положително време да се погрижите за здравето си. Ако още не сте почнали - време да стартирате постоянни тренировки. 
Лъв
Месецът стартира извънредно мощно за представителите на зодия Лъв. През първата седмица на март ще имате невероятни благоприятни условия за пробив в бизнеса. Това ще стане с помощта на вашите реформаторски хрумвания и подходи в работата. Най-много триумф ще имат тези от вас, които се занимават с технологии. Сега имате късмет да повишите приходите си неимоверно. Използвайте началото на месеца, с цел да въплътите и реализирате всички си замисли и инициативи. Късметът ще е с вас през целия интервал, само че най-силен ще е точно при започване на месеца. В персонален проект също ще имате шанс. В фамилията ви ще царува естетика и съгласие. След 10 март ще сте изцяло наясно с възприятията си и самоуверено може да мислите за такива съществени стъпки, като предложение за брак или попълнение в фамилията. Каквото и да вършиме, щом е от сърце - значи е вярно!
Дева
Очаква ви месец на замислени промени и продължение на концепциите от предишните седмици, само че най-много реализирането им. Ако пропуснете този интервал може да се наложи да чакате прекомерно дълго. Освен това не чакайте поддръжка непременно. Истина е, че ще ви бъде доста по-лесно и ще се чувствате окрилени в случай че имате поддръжка от страна на колегата си, само че може да се разминете за малко и той или тя просто да няма опция да ви го каже. Действайте с мисълта, че той или тя изцяло ви поддържат. Не единствено е значимо да чувствате, че имате поддръжката на близки интервала ще се видят първите резултати от дейностите ви. Може да се наложи да се вгледате повече, само че сигурно ще усещате позитивното влияние на смяната.
Везни
Това е месец, в който на напред във времето ще излязат персоналните връзки. Сега е моментът да заложите повече на разсъдъка и да оставите страстите на страна. Опитайте се да видите, че от време на време нещата са красиви, даже да не са съвършени. Имате късмет да превърнете връзката си в нещо доста повече, в случай че не се вглеждате във всяка дреболия. Опитайте се да си затваряте очите за всяка втора и доста скоро резултатът ще ви изненада прелестно. В последна сметка заслужавате малко повече благополучие и успокоение и във ваши ръце е да си осигурите тези неща. Що се отнася до служебното ви състояние в този момент вашето усърдие, опит и надеждност ще покачат престижа ви и вие ще бъдете търсени и високо ценени.
Скорпион
Това е месец за равносметка, само че не и за дейни действия. Анализирайте случилото се през годината, само че не наблягайте отрицателното. Оставили сте след себе си доста положително и достижения, които си заслужават да бъдат регистрирани. Помислете за метод, по който може да се възнаградите даже. Някои от вас може да помислят за промяна на професионалното занятие. В средата на интервала може да получите примамливо предложение за промяна на работата или повишение в служба. През множеството време се въздържайте от внезапно изявление на мнението или присъединяване в служебни разногласия, просто се придържайте към златната среда. В персонален проект ще имате доста шансове за приемане на всичко, което сте мечтали и доближаване към щастието, такова каквото сте си го представяли.
Стрелец
Това е месец, който да посветите на любовта. Сега ще имате шанса да изживеете доста страсти и чувства, за които сте мечтали дълго време. Не пропускайте моментите и не се колебайте да сте по-активни, от време на време повече, в сравнение с положителното образование го разрешава. Ако имате сериозна връзка повече от година взаимността може да ви тласне към по-сериозни проекти. В средата на интервала близостта и общите игри в фамилията ще ви оказват помощ да намерите общ език с децата. Ако в края на месеца ви предстоят съществени покупки те ще бъдат сполучливи, а движимостите ще ви служат дълго.
Козирог
През този месец ще може да се похвалите с това, че в връзките ви с колегата ще настъпи естетика, която изцяло ще дава отговор на вашите стремежи и упования. Напълно сте заслужили вълшебните моменти с вашето постоянството и упоритост. За независимите представители на знака средата на месеца не е най-подходящият миг да проявявате възприятията си. Тогава ще сте прекомерно прочувствени и това може да уплаши половинката ви. От средата на месеца до края заложете на одобряването на професионалния ви имидж. Ако ви предложат нова работа, в началото се пробвайте да съчетавате двете действия по едно и също време. Ще ви е нужно повече време, с цел да прецените кое е най-хубаво за вас и бъдещето ви. Не бързайте с решението, само че каквото и да решите, то ще е положително за вас.
Водолей  
Март ще бъде изпълнен обич и сбъднати стремежи. Не се чудете с вас ли се случват нещата и дали ги заслужавате. Това е време, в което би трябвало да имате повече самочувствие и религия в себе си. Не се подценявайте даже в сложни моменти. Важно е да обърнете повече внимание на здравето си. Месецът е подобаващ за това да извършите опити да се разделите с ваши нездравословни привички. В персонален проект не се отхвърляйте от фантазиите си, само че бъдете безапелационни в желанията си. Не позволявайте на никого да ви постанова мнението си. В общуването с родственици единствено естественият звук ще ви помогне да постигнете съгласие. Някой различен компромис от ваша страна няма да навреди на атмосферата. В края на месеца не забравяйте да помислите за подаръците. Не се спирайте в случай че ви хрумнат по-интересни хрумвания.
Риби
Очаква ви специфичен месец, въпреки всичко това е вашето време. Не се колебайте да мечтаете необятно. Сега е време да се изправите против страховете си и да ги отблъснете далеко. Това няма да стане с експанзия, а с схващане и състрадание - към вас самите. Простете си за грешките и бъдете великодушни. Това не значи да позволявате нападения. Просто изправете  глава и не позволявайте на възприятието за виновност да диктува дейностите ви. Средата на месеца е положително време за обучение и развиване. Можете толкоз доста - не го забравяйте! Краят на месеца ще поставите точките върху някои доста значими въпроси. Предстои ви нова роля, която ще ви допадне и ще добави още повече към очарователния ви облик.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР