Овен Месец юли ще бъде щедър към Овните, що се

...
Овен Месец юли ще бъде щедър към Овните, що се
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през ЮЛИ

Овен

Месец юли ще бъде великодушен към Овните, що се касае до любовта. Те ще имат шанса и щастието да изпитат трепети и безредици. Ще се видят с човек, с който преди време са имали мощна връзка и точно тази среща ще им даде това, от което се нуждаят.

Телец

Спокоен ще е месецът за Телците. Ще липсват любовни драми и фамилни кавги през летните дни. Ще усещат успокоение и естетика към себе си, само че пък това напълно няма да им е задоволително. Не е изключено да проведат сериозен диалог с половинките си.
 Тези 6 зодии ще са щастливи през ЮЛИ Тези 6 зодии ще са щастливи през ЮЛИ
Ако желаете да бъдете щастливи, впуснете се в гонене на щастието. Не чакайте някой да ви го сервира в ръцете. В този живот за всяко...

Близнаци

Представителите на зодията да се подготвят за една вълнуваща и изпепеляваща обич. Не е изключено да се стигне до доста по-сериозна развръзка.

Рак

И Раците ще се насладят на доста страсти, свързани с любовта. Ще се потопят в романтика и ще не помнят за рутината и сивото всекидневие. Ще усещат близостта на половинките си и ще имат предпочитание за всевъзможни занимания.

 ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през ЮЛИ ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през ЮЛИ
Няма нищо по-прекрасно от това да опознаваме нови светове и нови хора. Промяната ни зарежда, измъква ни от оковите на сивото всекидневие...

Лъв

При Лъвовете не е несъмнено, че ще изпитват задоволство в любовта. Не е изключено през юли да усетят съществени разлики. Това може и да докара до разлъка.

Дева

Девите ще са същински късметлии и любовници през летния месец. Те ще имат предпочитание да флиртуват и да се забавляват. Не са с настройката да се впускат в сериозна връзка, само че пък това напълно не значи, че към тях няма да има искащи, пленени от чара им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР