Овен Март ще даде силен тласък на професионалното ви развитие.

...
Овен Март ще даде силен тласък на професионалното ви развитие.
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за март 2018 г.

Овен
Март ще даде мощен подтик на професионалното ви развиване. Първите дни на месеца не се опасявайте да бъдете новаторски. В композиция с опита ви достиженията ви ще ви изстрелят на върха. Настоявайте за всичко, което може да получите допълнително от началниците. Не се колебайте да търсите друго поле за професионална изява, в случай че видите, че изискванията ви няма да бъдат признати. Личния живот ще остане на назад във времето доникъде на месеца. Ще бъдете прекомерно заети. Затова е добре да планирате отмора към края на интервала и да наваксате пропуснатото време с половинката ви. Ако не сте във връзка може да предприемете странствуване, по време на което да се забавлявате, както желаете. Не е изключено тъкмо там да срещнете подобаващ сътрудник за себе си. В здравословно отношение сте склонни да пренебрегвате някои признаци, които ви мъчат от дълго време. Бъдете по-отговорни към здравето си и направете нужните проучвания.
Телец
Март месец ще ви посрещне с нуждата от смяна на полезностите ви. Ще усетите, че имате потребност да давате повече на хората. Не е изключено да се замислите за промяна на служебното занятие с концепцията да се чувствате по-полезни за другите. Обстоятелства, които ще лимитират дейностите ви ще ви подбуден към действителни дейности в тази тенденция. Колкото и безразсъдно да наподобява всичко в профил решенията ви ще са добре премислени и премерени. В средата на месеца ще сте набрали задоволително скорост, с цел да се преборите за това, което желаете. Очаквайте изненадващо събитие, което значително ще дефинира насоката ви на деяние и ще ви облекчи от някои отговорности. Краят на месеца е положително време да се избавите от всичко ненужно. Направете същинско пролетно разчистване и се избавете от движимостите, които не употребявате повече от година.
Близнаци
Очаква ви месец, изпълнен с доста пристрастеност. Дори тези представители на знака, които са в дългогодишна връзка ще усетят, че връзките им се възраждат още веднъж. Направете странствуване, което да бъде вашия втори меден месец. Онези от вас, които от скоро са във връзка може да изживеят интензивно развиване на връзката си. Някои представители на знака даже ще се решат на по-сериозни крачки. Средата на месеца ще ви наложи да спазвате повече дисциплинираност и да се придържате към разпоредбите. Не позволявайте на персоналния живот да попречи на професионалното ви развиване или си вземете отпуска, до момента в който разрешавате домашните въпроси. От 23 март стартира ретроградното придвижване на Меркурий. След тази дата не предприемайте пътувания, отложете пазаруването на техника. Бъдете по-внимателни и се заемете с активност, която изисква дотъкмяване на остарели задания. Периодът на ретроградно придвижване завършва на 15 април.
Рак
Март ще въплъти доста от бляновете и фантазиите ви. Не бързайте да реализирате всичко, тъй като няма да ви остане време да се насладите. Опитвайте от щастието си на дребни хапки и му се наслаждавайте дълго време. Началото на месеца и уместно време за пътешестване. Някои хрумвания, зародили в последния миг елементарно може да открият реализация. Средата на перида е уместно време за договаряне на служебни връзки. Каквото заявите първоначално по този начин и ще се случи. Не изчаквайте ненужно време, в което няма да сте сигурни дали ще може или не да реализирате желанията си. Най-добре бъдете почтени през цялото време. В средата на месеца може да се затрудните в търсенето да зарадвате собствен непосредствен. Не се изхвърляйте с невероятни хрумвания. Вашето особено отношение прави връзките ви специфични. Целият месец е положително време за справяне с някои меланхолични аспекти на живота ви. Ще се убедите сами, че по-лежерното отношение към нещата ще ви донесе и по-лесно реализиране на задачите.
Лъв
Месецът ще ви раздели с някои илюзии, което може да направи характера ви прекомерно експлозивен. Преди по време и след взимането на решения не демонстрирайте мощ на страстите, с цел да не развалите значими връзки. Първата половина на месеца не е подобаваща за договаряния или в случай че се постановат – очаквайте преразглеждането им в скоро време. В средата на месеца намерете време за разформироване, съчетано с потребни за тялото и организма действия. Това е положително време да преразгледате метода си на хранене. Ако имате недоволства не чакайте да се обърнете към експерт. В края на месеца умерено може да помислите за развиването на ваши гении и търсенето на способи да ги превърнете в бизнес.
Дева
Месецът ще ви изправи пред нуждата да измененията метода си към другите. Това ще стане единствено и само посредством процеси, които би трябвало да се случат във вас самите. Сега към този момент би трябвало да се опитате да видите пропуските и нещата, които би трябвало да усъвършенствате в самите себе си. Оставете другите да се развиват, както сметнат за добре. Средата на месеца може да се наложи да измененията ваши проекти, свързани с пътешестване и да попълните бързо ваши пропуски в знанието. В края на месеца не бързайте да планирате, каквото и да било, защото ретроградният Меркурий може да провали някои от желанията ви. Най-добре бъдете гъвкави в превъзмогването на трудностите, в сравнение с да се пробвате да се преборите с тях.
Везни
През този месец проявете оптимално внимание в връзките ви с колегата. Съмнителен ще е триумфът на новите инициативи, за това заложете на добре познатите ви действия и не се включвайте в нови планове. Това важи изключително за дните след 23 март, когато Меркурий става назадничав. Точно в този момент всяка прекомерна изява на страсти и усеща може да нанесе съществени последствия върху това, което сте постигнали досега и даже да се обърне против вас. Втората част на месеца ще бъде благоразположен към тези представители на знака, които отдадат времето и сърцето си на фамилията. Мнозина от вас може да страдат заради обстоятелството, че връзките ви не се развиват по метода, по който вие желаете. Тези, които към този момент имат открити връзки, само че към момента без брак ще узнаят информация за колегата си, която ще разклати доверието им в него.
Скорпион
Началото на март е време, което ще е ще е най-добре да бъдат дейни и рационални изключително при започване на новия месец. Звездите вещаят промени и вместо да чакате те да се случат извън, започнете смяната първо у себе си. За момент не допускайте да ви напусне оптимизма. Започвайте деня с гимнастика и здравословна закуска. Заместете кафето с чай. В средата на интервала приемайте всяка смяна като късмет за развиване. А благоприятни условия няма да липсват. В работата ви чакат многочислени обстановки, в които ще може да приложите уменията и знанията си. За нововъведения използвайте интервала до 23 март. След това настава интервалът на назадничав Меркурий, който ще продължи до 15 април. През това време бъдете задоволително внимателни и спестовни.
Стрелец
Това е месец, в който да изразявате мнението си намерено. Вашият глас би трябвало да се чуе, въпреки да не очаквате аплодисменти. В първата част на месеца ще са сполучливи пътуванията и късите командировки. Тези, които към този момент са възнамерявали почивка или пътешестване с обичания човек също няма да останат разочаровани от пътешествието. В персоналните връзки направете първата крачка, по този начин ще си спестите непредвидени ходове от страна на колегата ви, само че въпреки всичко не превръщайте връзката си в борба. Бъдете почтени пред себе си и пред колегата ви. В средата на интервала не планирайте договаряния. Може да настъпят обърквания и недоразумения, които мъчно ще поправите във времето. От 23 март настава интервала на ретроградния Меркурий. Заемете се с поправянето на остарели неточности, довършването на изостанали задания. Отложете пътуванията за различен интервал.
Козирог
През този месец триумфът ще част от всекидневието ви. Не забравяйте, че с цел да имате би трябвало да дадете. Щедростта ще е най-голямото ви оръжие, колкото и необичайно да звучи. Сега е моментът да покажете своето по-различно, по-цветно и освободено лице. Самостоятелните представители на знака може да привлекат доста погледи с новия си имидж, само че сигурно ще би трябвало да продължите в същия дух в случай че желаете да запазите феновете си. Личния живот ще бъде акцентът на новия месец, само че в случай че смятате да стартирате нова връзка го направете до 23 март. След тази дата Меркурий обръща придвижването си и не е добре да се стартира нищо ново. Възможно е обаче да си припомните остаряла обич и даже да се зачудите дали не възобновите връзките си. В здравословно отношение не надценявайте опциите на организма ви. Пазете се от рухвания и счупвания.
Водолей
Този месец ще имате повече благоприятни условия за изява, от колкото си мислите. Бъдете подготвени във всеки един миг да ви извикат за присъединяване или презентации. Опитайте се да не отказвате покана. Сега е значимо да затвърдите съществуващи контакти и да създадете връзки с нови хора. Онези от вас, които се занимават с просвета ще имат своя звезден час в средата на месеца. Може да бъдете поканени за присъединяване в план. Приемете при положение, че активността по него стартира до 23 март. След тази дата намалете интензивността и не предприемайте начинания. Периодът на назадничав Меркурий ще продължи до 15 април. До тогава се заемете с поправянето на остарели неточности, довършването на изостанали задания, попълването на пропуски. Ако е допустимо не предприемайте и пътувания.
Риби
Март ще донесе събития, които сигурно не сте си представяли, че ще се случат. Не и в този момент. Повечето от тях ще бъдат във ваша изгода, тъй че няма за какво да се притеснявате. Мечтайте и рисувайте проектите си самоуверено, със размах, живейте цветно, смейте се мощно... Угаждайте си, направете стратегия, в която да имате време да полагате повече грижи за себе си и външния си тип. Може да се опитате да тичате и да извършите 1-2 визити на фитнес. В дома има потребност от ободряване, тъй че не се колебайте да хванете четката и да извършите по-слънчев дома си. Не си отхвърляйте в случай че изпитвате непреодолима потребност да научите нещо ново. Не забравяйте, че единственото, за което съжаляваме е това, което не сме създали. Рождения си ден прекарайте по този начин, както би ви било прелестно, даже това да е един най-спокоен ден в домашни облекла и с чаша чай без излизане на вън и непотребна суетност.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Любопитно  7 аргументи за какво Рибите са най-хубавите сътрудници 7 аргументи за какво Рибите са най-хубавите сътрудници  Ето каква брачна половинка ще бъде една жена съгласно зодията Ето каква брачна половинка ще бъде една жена съгласно зодията  10 съвета за утринна грижа, които ще ви оказват помощ за по-пълноценен ден 10 съвета за утринна грижа, които ще ви оказват помощ за по-пълноценен ден  Дневен хороскоп за 28 февруари Дневен хороскоп за 28 февруари  Това е най-подходящият сътрудник за зодия Риби Това е най-подходящият сътрудник за зодия Риби Интервю Още Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати
Фондация " Ако си дал " открива хранителна банка в Смолян и в...
Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Румен Овчаров: Държавата може да спре сд...
" Твърдят, че страната не може да се намеси в договорката – неистина. Иван Иванов (от КЕВР – б.р.) бяга от отговорност. Законът да...
Прогноза за времето за месец МАРТ Цветан Василев се яви в съда за делото " КТ... Над 30 трусове от 5 и повече по Рихте... Новините: Най-важното за деня, 27 февруари НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 28 февруари
Овен През този ден не пропускайте да се посъветвате с половинката ви за ваше взаимно пътешестване. Самоинициативата ви няма да ви бъде п...
Григор Димитров навън от Дубай след посредст... Бивш член на КЕВР хвърли още една сянка въ... Защо Григор Димитров загуби още на старта... Борисов за ЧЕЗ: Ще ги разнищя, този път ня... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image На 3 март ще има топовни салюти - желая...
Това съобщи военният министър Красимир Каракачанов, който разяснява пред Нова телевизия за какво имало топовни салюти на 23 февруари. Карак...
Как 400 кг кокаин се оказаха в руск... Каракачанов упрекна закона за договорката за Ч... Борисов към този момент се крие от Народното събрание по те... ЧЕЗ и ЕВН изпращат заявки до КЕВР за прочие..  www.expert.bg  Само в строителството са оптимисти за идващите месеци Само в строителството са оптимисти за сл...  Радев: Не властта е жертвата в тази ситуация с ЧЕЗ Радев: Не властта е жертвата в тази ситуация с...  Важно: Какво да извършите, в случай че закъсате с колата в снега Важно: Какво да извършите, в случай че закъсате...  Европейска комисия разгласява план на съглашението за Brexit Европейска комисия разгласява план на съглашението за...  www.iwoman.bg  Бананов самун без глутен Бананов самун без глутен  Известният цигулар Андре Рийо идва за първи път в България Известният цигулар Андре Рийо идва за пъ...  Прогноза за времето за март Прогноза за времето за март  Когато ударът се трансформира в женски вик Когато ударът се трансформира в женски вик...  http://www.sportlive.bg  Кобрата даде прогноза за Уайлдър - Ортис и отсече: Мразя мамещите с допинг Кобрата даде прогноза за Уайлдър - Ортис...  Мартин Камбуров преподписа с Берое Мартин Камбуров преподписа с Берое  Реал Мадрид избра сред Левандовски и Кейн Реал Мадрид избра сред Левандовски и Ке...  Наинголан разкри каква е повода да каже Наинголан разкри каква е повода да ка... Интервю Още Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати
Фондация " Ако си дал " открива хранителна банка в Смолян и в...
Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Нови Най-четени Най-коментирани Месечен хороскоп за март 2018 година... 31 0 Удължават дървената почивка на учениците от Стара Загора... 16 0 Документът от Бабиш няма конфиденциален гриф, посочи държавното управление... 110 1 Верижна злополука с над 10 автомобила на Автомагистрала " Хемус "... 165
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР