Овен Малко нервно ще ви е днес, но се сърдете

...
Овен Малко нервно ще ви е днес, но се сърдете
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Малко нервно ще ви е през днешния ден, само че се сърдете на себе си. Поставили сте си толкоз високи цели, че не е ясно по кое време ще съумеете да ги покорите. Гледайте да си нямате алъш-вериш с хора, които ви нервират.

Телец
Не се улисвайте в празно философстване, а действайте. Днес благодарение на другари може да постигнете доста, по тази причина потърсете помощ от тях, в случай че имате потребност от такава.

Близнаци
Идеален ден за пътешестване. Днес ще сте малко рисковано настроени и за какво не извършите нещо извънредно. Само гледайте да не е обвързвано с крупни суми (при това чужди).

Рак
Нещата ви ще се подредят добре през днешния ден, макар нежеланието ви да свършите нещо. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, само че това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.

Лъв
Е, имали сте и по-добри дни, само че пък през днешния ден ще имате доста тласъци за деяние. Погледнете нещата откъм позитивната страна и ще се почувствате доста по-добре.

Дева
Много подобаващ ден да докажете качествата си, макар мрънкането на близките. Не прекалявайте с сериозните си забележки и не се опитвайте непременно да сте прави.

Везни
Ден доста подобаващ за разчистване и изхвърляне на ненужните неща. Ще имате потребност от малко оптимизъм. Освободете се от страховете си и не се доверявайте прекомерно на сънищата.

Скорпион
Денят е много добър за вас, просто сте за завиждане. Подходящ ден да започнете да изграждате нещо хубаво, пък било то и пясъчна кула. Разходките по здрач ще ви накарат да се почувствате доста сантиментално.

Стрелец
Малко нервни ще сте през днешния ден. Възможните ви проблеми ще се дължат най-много на вашето бързоречие. Не позволявайте ръцете да ви пречат при работа с остри и режещи предмети.

Козирог
Днес ще се чувствате малко отдалечени от досадните ежедневни неща, въпреки че ще ви се наложи да се занимавате с тях. Не си позволявайте да се разсейвате, тъй като всяка ваша крачка се следи доста деликатно.

Водолей
Обърнете по-голямо внимание освен на качеството, само че и на количеството на храната си, тъй като през тези дни ще сте склонни да трупате килограми. Днес бихте могли да осъществите потребни срещи. Внимавайте да не ви натоварят с всички вероятни отговорности.

Риби
Денят не се отличава с някакви особени събития. Отново ще се движите по течението. Не е неприятно да се погрижите за здравето си, даже в случай че единствено си повдигнете настроението, отново е от изгода.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР