Овен Макар и в личния живот да не се очакват

...
Овен Макар и в личния живот да не се очакват
Коментари Харесай

Декември ще бъде особено труден за тези 6 зодии

Овен

Макар и в персоналния живот да не се чакат разтърсвания за тях, в края на годината ги чака заплаха, която може и да е обвързвана със здравето им. За това овните би трябвало да се пазят.



Телец
10 неща, за които единствено зодия стрелец си мисли
1. Не знам какво е скука Представителите на зодия Стрелец не познават скуката. Независимо от времето и мястото, те могат да се забавля...

Дори в персоналния живот на телците, както и в месеца, ще настъпи захлаждане и безконечната им цел да са постоянно прави, ще се отрази зле на връзките им с хората към тях.

Близнаци

Интриги, изменничество, изневеря - близнаците би трябвало доста да внимават през декември за сходни драми в персоналния си непосредствен кръг.

Дева

Недоброжелатели ще се опитат да разрушат положителното име на девите на работното място, за това най-мъдро е да свършват съзнателно отговорностите си и да не се поддават на интриги.
Най-добрият другар съгласно зодиака
Овен Силен и могъщ знак, само че единствено за външния свят, той е един от най-верните другари. Винаги пази, оказва помощ и поддържа своите близ...

Везни

Могат да се появят проблеми на работното място, нарушени крайни периоди и кавги с шефовете. Бъдете деликатни.



Стрелец

Личният им живот ще бъде разтърсен и в фамилията могат да се появят неразбирания и даже кавги, най-много с половинката. Това от своя страна ще повлияе на работата им. Бъдете по-смирени!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР