ОВЕН Макар че този месец е белязан като месец на

...
ОВЕН Макар че този месец е белязан като месец на
Коментари Харесай

Февруари чука на вратата ни – какво ви очаква според зодията ви?

ОВЕН

Макар че този месец е белязан като месец на милосърдието за вас, значимо е да помагате на другите, само че да внимавате на който, по какъв начин и с какъв брой, защото се обрисуват финансови проблеми. Размерът им и изходът от тях зависят от самите вас и решенията ви. Вслушвайте се в интуицията си, когато би трябвало да решите, тя е най-верният ви сателит през февруари. Като изключим финансите, месецът ще е добър за вас и изпълнен с приятни страсти – срещи, другари, нови познанства.

ТЕЛЕЦ

Време е за смяна в статуса ви, в случай че бракът трайно не върви. Февруари е месецът да поемете по нов път с нов човек, с който да сте щастливи дружно. Не загърбвайте фамилията си, в случай че връзките са топли, отделете им нужното време и споделете хубави моменти.

 В работата ще имате мотиви за безпокойствие, спад на отговорностите поради понижен размер или в случай че сте притежател на бизнес – компликации и малко клиенти. Не унивайте, нещата скоро ще се подобрят.

БЛИЗНАЦИ

Пред вас е месец на финансите – и ще взимате ненадейно, и ще давате. Намерете салдото и не харчете всичко, което сте получили, ще ви би трябвало. Прекарвайте време сами със себе си, с цел да намерите вътрешния си баланс.

Не бъдете претенциозни към близките, нямате потребност от врагове. Не ги насилвайте да вършат неща, които не желаят. Внимавайте и при работа с документи, в случай че се изисква вашият автограф.

РАК

Очаква ви сполучлив месец и в персонален, и в професионален проект. Единственото, за което следва да внимавате, са финансовите въпроси. Пестете пари, не ги харчете безсистемно, напълно скоро ще са ви нужни за сбъдване на дългогодишно предпочитание.

Не започвайте нова работа, нова връзка или ново запознанство – няма да ви донесат нищо положително тъкмо в този момент.

ЛЪВ

Месецът е добър за работа. В служебните отговорности няма да допускате остарели неточности още веднъж и ще вървят плановете ви по вода.

Внимавайте по какъв начин харчите парите си. Не изразходвайте всичко, което печелите. Заделете някои лев.

По отношение на персоналния живот ви чака светлина в тунела – има възможност най-сетне да срещнете своята сродна душа.

ДЕВА

Прощавайте и давайте – поддръжка, схващане, рамо, на което да поплачат приятелите. Този месец на вас за утешение и помощ разчитат доста хора.

Не стартирайте нова активност, с цел да не останете разочаровани. Обмисляйте деликатно дейностите си по време на работа, с цел да не допуснете огромни неточности.

Намерете време за хората, които обичате и които ви обичат. Ценните мигове, споделени с тях, ще останат вечно запечатани в паметта ви.

ВЕЗНИ

Везни са галеници на ориста този месец. За вас февруари е месец на романтиката в безспорна естетика с идния празник на влюбените. Ще бъдете център на вниманието и това ще ви носи наслада и задоволство.

На работното място може да отбележите значими триумфи, да спечелите нов план или да докажете, че сте подготвени за покачване. Помогнете на сътрудник – това ще ви помогне да блеснете и да се издигнете в очите на шефа си.
Женски хороскоп за февруари
Овен Очаква ви спокоен месец, изпълнен с триумфи в работен и фамилен проект. Отваря ви се опция за непланирано пътешестване, което ще ви...
Прочети повече
СКОРПИОН

Състрадателност и сензитивност към непознатата болежка ще преследват скорпионите през февруари. Те ще бъдат възнаградени за огромните си сърца и ще получат непредвидени дарове от ориста.

Ако сте самотни, ще откриете любовта, в случай че сте обвързани – ще заздравите връзката си. Подаръци, топло отношение и внимание – половинката ще ви засипе с любовта си.

Пазете се от кавги със фамилията си по маловажни тематики, които обаче ще изострят връзките.

Здравето е прелестно като се изключат вероятни припламвания на хронични болести.

СТРЕЛЕЦ
Древен китайски хороскоп разкрива ориста на всяка зодия
Според античния китайски хороскоп зодиите не са тези, които са ни известни през днешния ден. Ето какво вещае той. Зи ( Раждане ) - родените от 22 д...
Прочети повече
Месецът няма да е от най-хубавите ви. Възможни са финансови проблеми и проблеми със фамилията. Поработете върху себе си, запишете курс или направете равносметка на предишното и начертайте проекти за бъдещето.

В сферата на любовта се пазете от любовен триъгълник, а  в тази на финансите, които никак не са розови този месец, не отхвърляйте нито една опция за спомагателни приходи.

КОЗИРОГ

Очакват ви промени на любовния фронт и те ще ви донесат благополучие. Отдайте се на романтика и време, прекарано с обичаните хора. И без това на работното място сте склонни да допускате неточности и да не печелите добре изключително в случай че се заемете с нов план. Използвайте отпуска и се забавлявайте или се заемете с рутинни отговорности,  при които не се обрисуват проблеми.

По отношение на финансовите въпроси е допустима непредвидена огромна облага, която да преобърне живота ви.

Здравето и сърцето ви са уязвими, пазете се от стрес и пренатоварване и не изпадайте в суматоха.
Друидски хороскоп за 2022 година
Друидите, които са живеели на Земята през първото хилядолетие, са имали личен календар, посредством който са определяли бъдещето.Календарът...
Прочети повече

ВОДОЛЕЙ

Последният месец беше сложен за вас. Годината също беше такава. Но този е друг. Ще може да се отпуснете и наслаждавате, да черпите от живота с цялостни шепи. Всичко ще се развива по проект и ще бъдете спокойни и щастливи. Трудностите завършват януари и февруари към този момент сте галеници на ориста.

В персонален проект ще имате доста пълноценни мигове с близки, другари и споделени моменти, изпълнени с благополучие.

РИБИ

Време за обич – подобен е февруари за вас. Самотните могат да намерят любовта, а обвързаните да преоткрият романтиката и половинката си, виждайки я в нова светлина.

Внимавайте с финансите, не правете недомислени разноски и спестявайте. Месецът е подобаващ за курсове и преквалификации.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР