Овен Любов и пак любов! Залагате началото на дълготрайни отношения,

...
Овен Любов и пак любов! Залагате началото на дълготрайни отношения,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп 20 май

Овен
Любов и отново обич! Залагате началото на дълготрайни връзки, които може да прераснат във връзка за цялостен живот. Ако сърцето ви е умерено не се колебайте да му се доверите.
Телец
Акцентът на деня ще е фамилията и децата. Не се колебайте да се раздадете до дъно за най-скъпите си хора. Навлизате в интервал, в който всичко обвързвано с дома ще е на напред във времето.
Близнаци
Успехът през днешния ден ви чака вкъщи, колкото и примамливи оферти да имате за пътешестване или посетители. Не приемайте предложение за присъединяване в скрит план или интриги.
Рак
Откажете среща  с другар или другари. От нищо може да възникне противен спор. Денят е добър за малко пътешестване или работа с информация. Може да откликнете и на молба за помощ от съседи.
Лъв
Семейните представители на знака ще бъдат изправени пред любовно прелъщение. Възможно е да имате и препирня с деца. Внимателно преценявайте дейностите си, може да понесете финансови загуби.
Дева
И през днешния ден ще бъдете въвлечени в спорове. Може да се опитате да вложите силата си във въпрос, който да разплетете и чието решение ще помогне на други хора.
Везни
И през днешния ден ви чака сполучлив ден. Ще ви върви изключително в работата с информация, набирането на документи, свързани с партньорски връзки. Лесно ще протича и всичко, обвързвано с осиновяване.
Скорпион
Терзанията, които ви изтезават през днешния ден може да бъдат преодолени. Помислете къде бихте могли да заминете за малко. Ще ви разведри и приятна изненада, която може да извършите за фамилията си.
Стрелец
Ще се чувствате малко несигурни поради обърканата информация или ваша визия.  Природата ви няма да ви разреши да оставите нещата по този начин и ще намерите почтено решение на търсенията си.
Козирог 
Акцентът на деня ще позитивно събитие в професионалната сфера. Това ще се дължи на деликатната поддръжка на важа благодетелка. Ако от дълго време не сте се чували с майка си – направете го.
Водолей 
Денят ще ви раздруса с неочаквана нужна от равносметка. Хубаво е човек понякога на тегли чертата и да прави своите заключения. Не бъдете прекомерно сериозни към себе си.
Риби
Днес несъгласието ще е обвързвано с нуждата от това да следвате избрани правила и вашият отвод да ги следвате. С сходно държание може да навредите съществено на работата си и скоро да се почувствате доста потиснати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР