Овен, Лъв или Стрелец вероятно ще искат да прекарат голяма

...
Овен, Лъв или Стрелец вероятно ще искат да прекарат голяма
Коментари Харесай

Близнаци, Везни и Водолей, очаквайте хубави новини от...

Овен, Лъв или Стрелец евентуално ще желаят да прекарат огромна част от деня отвън дома си. Днес ще присъствате на събиране или ще проведете значим диалог. 
Очаквайте чудноват или непредвиден телефонен диалог. 

Телец, Дева или Козирог през днешния ден фамилията ви ще е приоритет. В петък и през уикенда ви предстоят значими събития, срещи, диалози от фамилен темперамент. Възможни са съновидения свързани с умряли хора, посещаване на мемориално място, грижи за унаследен парцел. Някой ще желае да получи заричане от вас, за нещо, което вие не желаете да извършите. 

 Близнаци, Везни или Водолей хубавите или забавните вести или събития през днешния ден ще дойдат от друго обитаемо място или страна. Възможно е да очаквате пари или да обмисляте свои дейности свързани с пари. Днес ще преживеете изненада обвързвана по някакъв метод със събитие от предишното ви. Ще имате очакване за естествено развиване и позволение на ваши неприятности. 

Рак, Скорпион или Риби през днешния ден ви предстоят срещи и контакти с хора от фамилията, съседи и други Днес очаквайте разнообразни вести от близо и надалеч свързани с дете или младеж. В петък ще имате ангажимент свързани с финансов документ или пари, които в множеството случаи ще са мотив за приятни страсти. Събитията или решенията през днешния ден ще са с къс интервал на деяние. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР