Овен Като че ли никога друг път не сте били

...
Овен Като че ли никога друг път не сте били
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 май

Овен
Като че ли в никакъв случай различен път не сте били в толкоз сантиментално въодушевление, и в този момент напряко не можете да се познаете! Изглежда по тази причина сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с забавен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкоз, че да извършите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че в никакъв случай няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата известност. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, употребявайки Ви този факт.

Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви.

Близнаци
Денят е обвързван със обилни промени в професионалната сфера, и единствено от Вас зависи, дали те ще бъдат положителни. Сега от Близнаците се изисква преди всичко да бъдат по-умни, да се приспособяват към събитията и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, съперниците набират точки, реализират победи, и завоюват благосклонностите на Вашите неотдавнашни съдружници. Очакват Ви доста проблеми и грижи. Усещането на отмалялост и желанието да захвърлите всичко стартирано, ще се появи още в средата на деня. Но не би трябвало да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.

Рак
Струвало Ви се е, че знаете своята половинка на изуст, и че тя е предсказуема 10 крачки напред. Днес ще се наложи да преразгледате своята позиция, и то съществено. Вашият обичан човек ще ги надроби такива, че единствено ще можете да се чудите, кое от къде се е взело.

Лъв
Този ден ще зарадва Лъвовете, които възнамеряват да го прекарат в кръг от близки хора. Не е мъчно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на обичания човек. Не са изключени и нови запознанства. Те чакат тези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно визитата на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите поучават за изгодност. При състояние че финансовата обстановка не е по никакъв начин удобна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има огромна възможност за неразположение.

Дева
Денят е много спорен, обвързван с тествания за „ надеждност ” и инспекция за издръжливост на възприятията. Трябва да се каже, че можете да се справите с всички компликации, в случай че не загубите увереността в себе си, и удържите доста значима победа. Бъдете подготвени за промени в привичния Ви метод на живот и естествения ход на събитията. Вероятно ще получите премия за тогавашни (отдавнашни ) заслуги. Ако сте заети с някакви огромни и комплицирани работи, запасете се с самообладание. Това не е денят, в който може да се реализиран колосални резултати, правейки един обезверен напор. Постоянните старания и увереното придвижване напред ще Ви оказват помощ да постигнете мечтаното.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
Нищо не може да се направи! В живота съществуват интервали, когато самите условия Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развиване в мечтаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза вероятно ще се окаже много потребна за Вас: може да Ви принуди да преразгледате личните си възгледи и навици, да зачеркнете от листата с познатите очевидно инцидентните хора, да извършите забравенте обещания, или да се запознаете с формалните документи, свързани с Вашата активност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити дребни пропуски и да се натъкнете на недовиждане.

Водолей
Денят е под напрежение и великодушен на обстановки, свързани с заплаха и риск. Не би трябвало да забравяте за здравия разсъдък, защото без него рискувате да попаднете в извънредно комплицирана обстановка. Бъдете деликатни в бизнеса и в персоналните връзки: през днешния ден има прекалено много хора, които се пробват да се възползват от Вашата наивност и човешка добрина. Някой от сътрудниците ще се опита да Ви трансферира част от своята работа, а деловите сътрудници може да изискат преразглеждане на изискванията за съдействие. Може да разчитате на поддръжката и разбирането на обичания човек, само че не проверявайте възприятията на своята „ половинка ” за надеждност - това може да докара до проблеми.

Риби
Денят е удобен за развиване на любовните връзки. Днес са евентуални нови запознанства, които може и да доведат до сантиментални връзки. Може да получите безценен и прелестен подарък от прочут човек. В работата може да сключите договорка с авторитетни и опитни хора. Изпробвайте нови хрумвания и се стремете към преобразования в областта на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи единствено приятни страсти. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР